Agatha Christie regények jó áron!

Az Agatha Christie név a titokzatosság szinonimája, és nem csoda: ő minden idők legkelendőbb regényírója, ő az első, aki elnyerte a Mystery Writers of America Grand Master díját, a világ legtöbbet fordított regényírója, és Az egérfogó című darabja rekordokat döntött az első kiadáskor.

Agatha Christie regényei megvásárolhatók a book24.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a regény kínálatot hogy megtalálhassa azt, amelyiket legszívesebben olvasná. Christie befolyása és hírhedtsége a rejtélyek műfajában olyan nagy, hogy úgy tűnhet, mintha több száz könyvet írt volna; valójában 66 regényt írt és 14 novellagyűjteményt. Ha még soha nem vett elő Agatha Christie-regényt, elsöprő lehet, ha megpróbálja eldönteni, hol kezdje. Sorozat vagy önálló könyv? Poirot vagy Miss Marple? Történetesen nagyon határozott véleményünk van ezekről a kérdésekről, és itt vagyunk, hogy néhány könyvet ajánljunk, amelyeket bárki – legyen az Christie rajongó vagy sem – biztosan élvezni fog. Megvan az oka annak, hogy a Gyilkosság az Orient Expressen Christie egyik leghíresebb regénye. Hacsak nem egy szikla alatt élt, valószínűleg tudja, miről van szó: egy embert meggyilkolnak a híres luxusvonaton, amely Párizs és Konstantinápoly között közlekedik, az Orient Express néven. A gyilkost a híres nyomozó, Hercule Poirot üldözi, aki a fedélzeten és az ügyön dolgozik.

A Gyilkosság az Orient expresszen tökéletes példa Christie azon tehetségére, hogy nagyszámú karaktert hoz létre, és mindegyiket egyedivé és emlékezetessé teszi. A klasszikus sztereotípiákra támaszkodik ennek eléréséhez? Igen, de a karakterek is többek, mint sztereotípiák. Zavartan fogalmazva, Christie tudja, mit gondol, és tudja, hogy ezt hogyan használja ki. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a book24.hu-ra.