Ágykeret vásárlása az interneten

A design az, ami megformálja magát az ágykeretet. A stílus meghatározza az ágy általános megjelenését és témáját, ezért most tájékoztatjuk a legfontosabb típusú ágykeretekről, amiket önnek is érdemes lenne megfontolnia.

Ágykeret rendelhető a lehető legjobb áron a butornap.hu weboldalon, ezért nézzen be bátran hozzánk és itt megtalálhatja azt az ágykeretet, amiről mindig is álmodott ráadásul néhány kattintással meg is rendelheti azt. Mérettől és kiviteltől függetlenül ez befolyásolja a bútor textúráját, hangulatát és tapintását. Az ágy keretanyag kis változatosságot kínál, hiszen lehet fém, fa vagy rattan. Mindegyik kialakítható szinte bármilyen stílusú vagy kialakítású ágyhoz. Az emeletes ágynak van egy alja, amely egy megemelt, vízszintes, szilárd vázból áll, amelynek gyakran rugalmas fa lécekből vagy rácsos szerkezetekből álló része van, amely csak egy matracot támaszt. Ez a platform önmagában megfelelő, rugalmas támaszt és szellőzést biztosít a matrac számára, így nincs szükség második matracra. Az összecsukható ágy csuklós kerettel rendelkezik, így az ágy sokkal kisebb helyen tárolható.

A panelágy egy fejtámlából és egy lapos fa panelből készült lábtartóból áll. A panelek kiemelt díszlécekkel vagy hornyokkal vannak keretezve, amelyek utánozzák a hagyományos faburkolatokat vagy a rácsos burkolatokat. A fejtámlát és a lábtartót fasínek kötik össze. A gyártók panel ágyakat kínálnak festett és fával festett kivitelben egyaránt. A szán ágy görbült vagy görgetett talppal és fejtámlákkal rendelkezik, amelyek szánkóra vagy szánra emlékeztetnek. Gyakran nehéz fából készülnek, és ez a stílus a 19. század eleji Francia és Amerikai Birodalom időszakának eredménye. A mai szán ágykeretek különféle anyagokból készülnek, többek között fából, vasból, acélból és alumíniumból, és gyakran kevésbé eltúlzott görbékkel rendelkeznek a láb és a fejtámlák felett. Amennyiben többet tudna meg az ágykeretekről, itt a helye nálunk a butornap.hu weboldalon.