Ajándékkártya ajándékba – menjen biztosra!

Adni öröm, a megfelelő, célzott, szívhez szóló ajándékot megtalálni, az már maga egy ajándék. Az idő amit az ajándék kiválasztásával töltünk meghálálja magát, amikor az ajándékozott arcán látjuk, hogy mennyire eltaláltuk az ízlését.

Ajándékkártya ajándékba – menjen biztosra! Hiszen van, hogy hiába készülünk tiszta szívből, mégis félresikerül valami és nem pont azt a hatást érjük el a megvásárolt holmival, amit szerettünk volna. Sokan ezért is adnak pénzt ajándék helyett, viszont ettől a megoldástól van, aki ódzkodik. Most a köztes megoldásként használhat ajándékkártyát. Oldja meg AJI kártyával a fogas kérdést! Számos üzletben beváltható feltölthető ajándékkártyák, melyeket bármely alkalomra alkalmazhat. A meglepett maga dönthet, arról mit vásárol az összegből, így biztosan tetszeni fog neki, amit kap. Ajándékkártyáink, számtalan modellben kaphatók, akár komolyabb elegáns megjelenítéssel, vagy játékos fiatalos ábrákkal, de mindig alkalomhoz illőek. Változtassa különlegesség az ajándékozás pillanatát 20 féle AJI Alkalmi kártyáink egyikével.

Egyszerűen és gyorsan feltölthető, a szabadon választott pénzösszeggel, 5000 és 250 000 Ft közötti értékben. A megajándékozott pedig eldöntheti, mire költi a pénzt. Az ország számos pontján, számtalan partnerüzletünkben beválthatja a kártyán lévő összeget, akár egy, akár több részletben, különböző alkalmakkor. Ha ellátogat a http://ajikartyak.hu/-ra, láthatja, hogy webáruházunkban megtalálhatók még ismert márkák és üzletek által kibocsátott saját, feltölthető ajándékkártyák is. Számtalan alkalomra lehet remek ötlet egy ilyen megoldás, akár születésnapra, névnapra, nászajándékba, gratulációnak, de lehet ajándék karácsonyra, vagy Valentin napra is. De akár tematika szerint is választhat, mint például, a sport, divat, szépségápolás, kultúra. Mindenképpen egy igényes kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyát ajándékozhat.