Marína saját készítésű színvonalas ékszerei

Remek kiegészítő lehet, egy kézzel készített, minőséges anyagokból összeállított, egyedi ékszer. A teljes ékszer kínálatban elérhetőek még, a különböző színekből és technikával készült makramé ékszerek is, melyek igen kedveltnek számítanak, az idősebb és fiatalabb korosztály körében egyaránt.

Marína saját készítésű ékszerei elérhetőek, a http://rajzolasrendelesre.lapunk.hu/ oldalon. A szivárvány színeiben pompázó, drót-, makramé- és paracord ékszerek széles választéka várja az érdeklődőket. A drótékszer kínálatban megtalálható, a „Vörös jáspis ásvány” nyaklánc, mely tökéletes ajándék lehet, női szerette számára. Ez a vörös jáspis medál, ezüst dróttal van bevonva, és aprócska drótszálak díszítik. Fontos tudni, hogy a vörös jáspis nem csak szép, de gyógyhatással is bír. Ha hegyikristállyal és magnezittel együtt hordjuk, a gyomor és emésztési zavarokban gyógyító lehet, megkönnyíti szervezetünket a puffadástól és a székrekedéstől.

Aktiváló hatással van a máj, epe, lép és hasnyálmirigy működésre. Ha közvetlenül a vese és húgyút fölé helyezzük, gyógyítja azok betegségeit, segíti a vesehomok és kövek eltávozását, enyhíti a fájdalmas menstruációt, valamint annak rendszertelenségét helyrehozza. Hozzájárul a gyors és komplikáció mentes szüléshez. A hagyományok szerint hatásos az epilepsziás rohamok és a köszvény ellen is. Színe aktiválja akaratunkat, bátorságunkat és kitartásunkat.

Férfiak számára ajánljuk, a végtelen szimbólumú, férfi nyaklánc és karkötő szettet. A végtelen jelet sárgaréz és színes drót díszíti. A karkötő mágneszárral kapcsolódik, amin található a medál, mely a folyamatosságot, a végtelen lehetőséget, a korlátlanságot, és az örökké valóságot jelképezi. A vízszintes nyolcas jelentheti a reinkarnációt és az újra megtestesülést.