Kenőcs ekcémára vény nélkül

Az ekcéma betegségben szenvedő emberek tudják, hogy ez a betegség komoly fájdalmakat tud okozni. Az ekcéma tünetei közé tartozik a száraz, kivörösödött, viszkető bőrfelület, mely kellemetlenséget okoznak a betegségnek. Az ekcéma elleni krémek sajnos sok esetben nem hasznosak, mivel képesek elvékonyítani a hámréteget.

Kenőcs ekcémára vény nélkül kapható, és összetételében megtalálja a manuka mézet, az antibakteriális hatásának köszönhetően képes teljesen elpusztítani a baktériumokat. A Medihoney ekcéma elleni krém olyan fontos összetevőket tartalmaz még, mint a kókuszolaj, a kamillavirág-kivonat, a ligetszépe olaj, az aloe vera, és az E-vitamin, ezeknek köszönhetően a termék hidratálja és ápolja a száraz bőrfelületet. Ez a fantasztikus ekcéma kenőcs természetes összetevőkből készült el, ezért nem tartalmaz szteroidokat, ásványi olajokat, stb., tehát nem kell attól félni, hogy hosszabb távú használat után elvékonyítja a hámréteget. A kenőcsben található Aloe Verának a feladata az, hogy a bőr hidratáltságát fokozza, a kamillavirág tökéletesen csökkenti a bőr irritációját, a zabkivonat pedig képes a bőrt nyugtatni, valamint a viszketés érzetét csökkenteni.

Az ekcémás bőrfelületet gyógyulása közben fontos, hogy a bőr megfelelően regenerálódjon, ám a Medihoney ekcéma kenőcs használatával ez a folyamat elérhető, mivel esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Látogasson el az www.ekcemkrem.hu weboldalra, hogy még több fontos információt megtudjon a Medihoney termékről. Weboldalunkról lehetősége van könnyen és egyszerűen megrendelni az ekcéma elleni krémet, amely képes arra, hogy teljesen megszüntesse az ekcéma nevű betegséget. Ha kérdései vannak, akkor bizalommal tárcsázza a 70 / 7733 682 telefonszámot.