Akciós védőfóliák minden mennyiségben

Napjaink okostelefonjai az egyik legértékesebb tulajdonunkká váltak. Életünk nagy része bennük van, és velünk utaznak, bárhová is megyünk. Az okostelefonok drágák, ezért érdemes megfontolni azokat a védőintézkedéseket, amelyekkel jobban vigyázhatunk rájuk. Az egyik ilyen intézkedés magában foglalja a képernyővédő fóliát – egy egyszerű megoldás, amellyel pénzt takaríthat meg bármilyen kisebb vagy nagyobb baleset esetén, amely karcolásokat és repedéseket eredményez.

Védőfóliák várnak minden kedves érdeklődőt a digitalweb.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk hogy megtalálhassa a teljes fólia kínálatot az árakkal együtt. A képernyővédő fóliák manapság személyre szabottan készíthetők, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak bizonyos telefontípusokhoz. Manapság fejlett dizájnnal rendelkeznek és átlátszó műanyagból vagy edzett üvegből készülnek – így nem befolyásolja negatívan a telefon használatát. A folyamatos nyomkodás maszatolási nyomokat eredményezhet a képernyőn. A képernyővédőkön használt lipofób bevonat segíthet megakadályozni, hogy a természetes bőrolajok ilyen nyomokat hagyjanak. Ez a bevonat a képernyőn lévő porszemcsék felgyülemlését is visszaszorítja.

A tükröződésgátló tulajdonságokkal rendelkező képernyővédők segíthetnek csökkenteni az ultraibolya (UVB) sugárzásnak való kitettséget azáltal, hogy kiszűrik a tükröződést. Ennek további előnye, hogy csökkenti a szem megerőltetését az eszköz használata közben. Ezenkívül a képernyőn visszaverődő képek tükröződése is csökkenthető a matt felületű védőburkolatokkal. Ez segít csökkenteni a szem megerőltetését és az állandó hunyorgás miatti kellemetlen érzést is. További információkért nézzen be a digitalweb.hu weboldalra.