Aktívszenes szűrőbetét akciós áron online

A bolt.agroviz.hu a legjobb minőségű aktív szénből készült szűrőpatronok széles választékát kínálja, így ügyfeleink kiválaszthatják a számukra megfelelő termékeket. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Aktívszenes szűrőbetét várja kedvezményes árakkal a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és rendeljen tőlünk még ma. Az aktív szén egy inert, mikroporózus termék, amely felületét kitágító kezelésen vezették át. Az aktív szén hatalmas fajlagos felülete – amely eléri a 100-2000 m²/g-ot – ez adja ennek az anyagnak a nagy abszorpciós képességét. A vízszűrésben, csakúgy, mint a vegyipari-gyógyszeriparban, az aktívszén szűrők (granulált, blokk, bevonatos cellulóz) fontos szerepet töltenek be, mint a legpraktikusabb és leggazdaságosabb megoldás a szagtalanításra és a klór visszatartására a vízben. Használhatóságuk és alacsony beszerzési költségük miatt igen gyakoriak az ipari létesítményekben. A szénszűrők segítenek eltávolítani a vízellátásból az olyan általános vegyszereket, mint a klór, klóramin, peszticidek és gyomirtó szerek.

A klórt és a klóramint általában az önkormányzati vízszolgáltatók használják a víz káros baktériumok elleni fertőtlenítésére. Bár fontos, ez a folyamat vegyi anyagokat hagy maga után, és rossz ízű és szagú vizet hoz létre. A szénszűrő segít csökkenteni a nem kívánt ízt, szagokat és szennyeződéseket, miközben biztosítja a tiszta víz átáramlását otthonában. A szénszűrők az adszorpciónak nevezett folyamaton keresztül működnek, amelyet nem szabad összetéveszteni az abszorpcióval, amikor is a víz egy szénrétegen áramlik át, és a szennyeződéseket a szén nyitott pórusaiba kényszeríti, és nem kívánt vegyszerekkel kötődik, így méregteleníti az ivóvizet. További részletekért látogasson el a bolt.agroviz.hu weboldalra.