Angi’s szexi fehérnemű divat webáruház

Kedves olvasó, engedd meg, hogy megosszam az egyik kedves vásárlónk, Klaudia történetét. Az én történetem boldogan kezdődött: szerelmes voltam, férjhez mentem, gyerekeink születtek… Idővel azonban ellaposodott a kapcsolatunk, kihűlt a forró szenvedély. Az idő múltával az otthoni rosszkedv, a depresszió, a szerelmi bánat, az elveszett romantika miatt a főzésbe menekültem, ami által többet is ettem, így felszedtem néhány plusz kilót.

A sokk akkor ért, amikor az unokahúgom lakodalmába kaptunk meghívást, és egyik estélyi ruhámat se tudtam felvenni, mert nem fértem bele. Mérlegre állva megdöbbenve láttam, hogy felszedtem tizenkét kilót.

Ekkor mentem el az Angi’s fehérnemű boltba, ahol egy új estélyi ruhát és női fehérneműt vásároltam: először csak fűzőt és más karcsúsító fehérneműket kerestem, de a boltban szétnézve teljesen elámultam a gyönyörű csipkés fehérnemű kínálaton.

A csipkés bugyik felidézték bennem a romantikát és a szenvedélyt, ami kapcsolatunk elejét jellemezte, úgyhogy ha már ott voltam, elkértem a női fehérnemű webáruházuk címét is (http://www.angisfehernemu.hu), amit azóta is gyakran felkeresek.

Unokahúgomban mindenben segítettem az esküvő tervezésében: együtt kerestünk esküvői fotóst és szerencsére sikerült egy nagyon profi hölgyet, a Brigifotó-t megtalálni, akivel végig nagyon elégedettek voltunk.

Végül a lagziba egy gyönyörű koktélruhában mentem, amiben nagyon jót táncoltam a párommal.

Angi's fehérnemű
Angi’s fehérnemű

A rá következő napon döntöttem úgy, hogy új életet kezdek: sportos fehérneműkből is bevásároltam, mert elhatároztam, hogy ezentúl fitnessz edzésre és táncolni járok.

Otthon, a közelgő névnapomra még egy szexi csipkés fehérnemű garnitúrát és bikinit kértem ajándékba (természetesen csakis az Angi’s fehérnemű webshopból)!

A Te alakodra bikinit? – csodálkozhattok. De mivel még tavasz volt, úgy gondoltam nem árt az optimizmus: és valóban, mire eljött a nyár, leadtam a plusz kilóimat, és csábítóan, fitten néztem ki a kétrészes fürdőruhámban!

No és a hálószobában is, mert csipkés harisnyákból, tangákból, szexi fehérneműkből, melltartókból is újat vettem, amit persze egyikőnk sem bánt meg. A koktélruhámat is átvarrattam, amiben a lagziban voltam, mert sajnáltam volna megválni tőle.

Ezek után ért a meglepetés, amikor lájkoltam és megosztottam a Facebook oldalukat, mert hamarosan kaptam egy értesítést, hogy a sorsoláson egy szexi rózsaszín poppy köntöst nyertem!

Ekkor döntöttem el, hogy fehérneműt ezentúl már csak az Angi’s női fehérnemű üzletben fogok vásárolni!