Tanácsok a fogantatáshoz a dietetikus blogon!

A fogantatást nagymértékben befolyásolja az étrend, ezért ha mihamarabb gyermeket szeretne vállalni, akkor figyeljen oda a táplálkozási szokásaira. A dietetikusnak a feladata, hogy táplálkozási tanácsokat adjon azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének vállalni.

A dietetikus blog a gyermeket vállaló párok számára hasznos lehet, mivel rengeteg hasznos tanácsot találhatnak a helyes étrend kialakításához. Az állati és növényi fehérjék, zsiradékok, az összetett szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok közül azok fogyasztása ajánlott, amelyek elősegítik a mielőbbi fogantatást. A fogantatásért küzdő pároknak fontos, hogy szervezetükbe minél nagyobb mennyiségbe vigyenek be folsavat, ez megtalálható a zöldségekben, gabonafélékben, babfélékben. A helyes táplálkozás kialakítása, és rendszerezése komoly feladatot jelent, ám, ha van akaratereje, akkor könnyedén megszokhatja az egészséges életmódot. A dietetikus sok esetben ösztönözheti is a párokat, hogy kitartassanak a céljuk mellett, fontos, hogy együttműködjenek az orvossal, tanácsadóval, mivel ez a cél eléréséhez vezethet.

Látogasson el a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra, ahol megtalálja a leghasznosabb dietetikus blogokat, melyek mellé dr. Papp Rita dietetikus orvos segítségét is kérheti. Az orvosnő a Belvárosi Orvosi Centrum klinikáján fogadja a pácienseket, mely Budapesten található. Azért érdemes a nálunk jöjjön vizsgálatra, kezelésre, mert áraink mindenki számára kedvezőek, és ingyenes parkolást biztosítunk a pácienseknek. Ha kérdései vannak, vagy időpontot szeretne kérni, akkor bátran tárcsázza a +36 30 870-74 27, vagy a +36 30 372-68 32 telefonszámok egyikét, vagy írjon üzenetet az info@boc.hu e-mail címre.