Axa biztosítás – Ne kockáztasson, kössön biztosítást!

Vannak, akik ódzkodnak a biztosítóktól, míg mások szinte mindenre biztosítást kötnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség még mindig inkább az előbbi csoportba tartozik. Sokan csalódtak már biztosítókban vagy hallottak rémtörténeteket, amikor a biztosító nem fizet. Bárhogy is vélekedik, a biztosítás nem egy felesleges dolog.

Axa biztosítás – Az élet tele van kockázatokkal. Persze, mindenki úgy vélekedik, hogy velem ez nem történhet meg, azonban, jobb nem kockáztatni. A legtöbb ember nem rendelkezik akkora összeggel, hogy egy komolyabb káresetet ki tudjon fizetni. Az ördög sosem alszik, egy káreset pedig nagyon érzékenyen tudja érinteni az ember pénztárcáját. A legtöbb ember előbb köt biztosítást ingóságaira, mint saját életére. Pedig az élet a legnagyobb érték, ráadásul egy külföldi baleset elképesztően drága tud lenni. Ha külföldön következik be valamilyen váratlan esemény, az ember úgy érezheti, hogy egyedül van a problémával. Ha viszont kötött utasbiztosítást, akkor nem kell aggódni, ugyanis a biztosító az ember mellett áll. Nem csak Európán kívülre, de Európán belüli utazáshoz is érdemes biztosítást kötni. Sokan az Európai Egészségbiztosítási Kártyára hivatkozva nem kötnek biztosítást, ami nagy hiba, ugyanis nem mindent áll ez a kártya és meglehetősen szegényes ellátást kap ilyen helyeken az ember.

A lakásbiztosítás szintén egy igen hasznos dolog, szerencsére ezt sokan megkötik, viszont az már más kérdés, hogy sok ingatlan alul van biztosítva. Tehát, ha kár eset történik, akkor a biztosítótól kapott összeg nem fedezi a költségeket. Éppen ezért nem érdemes a biztosításon spórolni. Az autóra szintén ez igaz, ugyanis komoly károk esetén mélyen a zsebbe kell nyúlni, hacsak nem rendelkezik megfelelő biztosítással.