Az Eurosport TV műsora

Az Eurosport egy páneurópai televíziós sporthálózat, amely a Discovery Inc. tulajdonában és üzemeltetésében van. A Discovery 2012 decemberében 20% -os kisebbségi részesedést szerzett és 2014. januárjában a TF1 társaság az Eurosport vállalkozás többségi részvényese lett 51%-kkal.

Eurosport a musor.tv weboldalán elérhető teljesen ingyenesen ezért kattintson ide bátran ha önt is érdekelné az eurosport mai vagy akár egész heti műsora. Az Eurosport sokféle sporthoz széles körű jogokkal rendelkezik, de általában nem tesz ajánlatot olyan prémium árú jogokra, mint például a nagyobb futball ligák. 2015-ben azonban megkapta a jogot az olimpiai játékok sugárzására 2018-tól Európa legnagyobb részében. Ugyanazt a felvételt nagyrészt számos piacon továbbítja, láthatatlan kommentátorokkal, nem pedig a képernyőn megjelenő előadókkal, így ugyanazt a vizuális csatornát több nyelven is sugározhatják, miközben a termelési költségeket visszatartják. Az Eurosport kibővítette üzletét az All England Clubbal is, hogy az összes Wimbledon-mérkőzést 16 további országban élőben közvetíthesse. Ez egy 3 éves megállapodás, amely magában foglalja a kizárólagos TV és digitális jogokat. Ez kibővíti teniszportfóliójukat, hogy bemutassák mind a négy Grand Slam tornát.

A csatornahálózat 54 országban elérhető, 20 különböző nyelven, biztosítva a nézőknek az európai és nemzetközi sporteseményeket. Az Eurosport először az európai műholdakon 1989. február 5-én indult el. Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg az Eurosportról és annak műsorairól, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat a musor.tv-t és itt minden hasznos leírást elolvashat, ráadásul azt is megtudhatja, hogy melyik műsort sugározzák HD minőségben. Weboldalunkra látogatva más sportcsatornák után is nézhet.