Az otthonunk védelme Paradox riasztóval

Sokszor elfeledkezünk arról, hogy otthonunk biztonsága milyen fontos, viszont ez az egyetlen hely a világon, ahol élünk, tevékenykedünk és értékeinket őrizzük. Természetesen nem az értékeink megóvása az első számú szempont, hanem magunk és családunk védelme, hiszen az értékek eltulajdonítása mellett számos testi, valamint lelki sérülést is elszenvedhetünk egy betörés alkalmával.

A Paradox riasztó jó választás lehet, ha az otthon védelme fontos, és meg szeretnénk óvni magunkat a bosszúságoktól. Minden ember más, minden épület különbözik, egyszóval mindenkinek más és más igénye van. A Paradox riasztó ebben a legjobb, mivel riasztórendszereiket személyre szabva értékesítik a vásárlók részére. Innovatív megoldásokat alkalmaznak, és magas minőség jellemzi termékeiket. Mindezt úgy fejlesztik, hogy a meglévő ügyfelektől folyamatos visszajelzéseket kérnek, és kapnak is a termékeikkel kapcsoltban. 1989 óta forgalmazzák, több mint 100 országban a Paradox riasztó berendezéseket. Így el tudjuk képzelni azt, hogy milyen minőségben és mennyiségben van információjuk a biztonsági területen.

Biztos lehet abban, hogy ők már arra is gondolnak egy riasztó kivitelezésénél és beszerelésénél, amire mi álmunkban sem gondolnánk. Nem csoda, hogy az állandó visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan a legújabb technológiát alkalmazzák a Paradox riasztó berendezéseknél. Több estben jelentős fejlesztéseket tettek le az asztalra. Többek között ilyen volt a vezeték nélküli hálózat kiépítése, a GSM, valamint az IP jelzésű rendszerek. A legújabb technológiai újdonság, hogy a Paradox riasztórendszereket már mobiltelefon alkalmazással is tudjuk kezelni.

A Paradox riasztók nemcsak a legújabb technológiát hozzák évről évre el mindenki számára, hanem az esztétikai megjelenésre is igen nagy hangsúlyt fektetnek. Ennek köszönhetően az egyik legjobban formatervezett riasztó berendezéseket a Paradox gyártja, amelyeket megtekinthet az Elektronika Vonala Vagyonvédelem honlapján is, a lineelectronic.hu oldalon.