Hotel Helikon gazdag pihenési és szórakozási lehetőségekkel!

A Hotel Helikon remek lehetőséget biztosít mindazok számára akik keresik az igényes és sokoldalú pihenés, illetve szórakozás lehetőségét. Szállodánk közvetlen a Balaton partján található, Keszthely mólója mellett. A hoteltől csupán pár percnyire terül el a keszthelyi városi stand és a pavilonsor, a város történelmi belvárosa és a híres Festetics Kastély is könnyedén elérhető egy rövidebb sétával, így egyszerre csendes és békés, ugyanakkor mégis közel van mindenhez ami csak számít.

A Hotel Helikon nagyszerű választás a fiatal párok és a családosok számára is egyaránt, hiszen a szálló mellett egy játszótér is várja a gyermekeket gyönyörű parkkal, ahol pedig a szülők pihenhetnek az idős fák árnyékában. Persze vendégeink folyamatos szórakoztatásáról is gondoskodunk, így adottak a különféle programok, nyáron a gyermekanimáció és megannyi sportolási lehetőség, mint például a 10 teniszpálya, a 25 méteres sportuszoda, a biliárd és teke terem, csónakázás, kajakozás vagy akár a vízibiciklizés.

A Hotel Helikon természetesen gondolt azokra is, akik sokkal inkább csak lazítanának, így elérhető a sokoldalú wellness részlegünkön a finn- és infra-szauna, a szolárium, a többféle masszázs, a manikűr és pedikűr vagy egyszerűen csak élvezheti a napozó teraszon a Nap életető sugarait. Azok számára akik szeretnek kirándulni a Hotel Helikon a tökéletes választás, hiszen Keszthely a kirándulók paradicsoma. Adottak a gyönyörű hegyi utak, a kis balatoni nemzeti park, ahol a természeti csodáival találkozhatnak a látogatók, valamint a Nyugat-Balaton számtalan más csodája.

A Balaton hotel kényelmes, felújított és pompás kilátást biztosító, minden extrával felszerelt szobákkal, gazdag étteremmel és annak minden finomságával és 300 fős konferenciateremmel várja hihetetlenül kedvező akciók mellett a pihenni vágyó vendégeket az év minden napján!