Bali utazások a legjobb áron!

A több mint 17.000 indonéziai sziget közül Bali továbbra is a legfényesebb a turizmus szempontjából. Számtalan más trópusi desztináció létezik, de évente több millió turista számára ez a lenyűgöző sziget a kedvenc.

Bali utazások elérhetőek az invia.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha idén nyáron ön is szívesen nyaralna Balin. A lenyűgöző tengerpartok végtelen listája valószínűleg a legnyilvánvalóbb ok arra, hogy meglátogassa ezt a trópusi paradicsomot az indonéz szigetvilágban. Minden partnak megvan a maga varázsa, a lágy fehér homoktól és a mészkő szikláktól az extrém vízi sportokig és a búvárkodásig. Kutától és a fényűző Nusa Dua negyedektől a rejtett, távoli strandokig, távol a tömegektől, mindenki számára van tengerpart, minden igényre és minden hangulatra. Bali szépsége sokkal mélyebb, mint gyönyörű megjelenése. A sziget számos kulturális hagyománynak ad otthont, amelyeket továbbra is gyakorolnak. A balinézek sok ceremóniát és ünnepséget tartanak egész évben, amelyek közül sokat élvezhetnek a kíváncsi turisták, az Omed-Omedan csókfesztiváltól a szörnyparádéig a csend napja előtt (Nyepi). A turisták zenével, tánccal és építészettel is élvezhetik Bali kultúráját.

Bali
Bali

A balinézek spirituális emberek, túlnyomórészt hinduk, házaikat egy kis templom díszíti, ahol minden nap imádkoznak. A templomi túrák különösen népszerűek a turisták körében, nemcsak a vallási érték, hanem a kulturális betekintés és az esztétikai élvezet miatt is. Az óceánra néző fenséges tengeri templomoktól a lélek megnyugtató nagy templomkomplexumáig a hegyen, Bali templomait nem szabad kihagyni. Minden kalandvágyó léleknek van tevékenysége Balin. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az invia.hu weboldalra, és itt megtalálhatja jobbnál jobb ajánlatainkat.