Bankjegyszámláló kategóriák – Válassza ki Ön is sajátját!

Egy valamiben talán egyetértenek velünk azok, akik már rendelkeznek bankjegyszámlálóval. Még pedig, hogy jóval egyszerűbb és precízebb módja ez a pénzszámlálásnak. Ha szeretné megkönnyíteni saját vagy alkalmazottai dolgát, akkor érdemes beszerezni egy bankjegyszámlálót!

Bankjegyszámláló vásárlás során az ember könnyen belezavarodik a hatalmas kínálatba, ami nem csoda, hisz annyiféle különböző típus van. Most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani a bankjegyszámlálók útvesztőjében, hogy könnyebben megtalálja az Ön számára megfelelőt. Az első kategóriába tartoznak azok, amelyek kizárólag a behelyezett bankjegyet számlálják, azonban eredetiséget nem vizsgálnak. Az ilyen készülékeket abban az esetben ajánljuk, ha csak és kizárólag a behelyezett bankjegyek pontos összegét szeretné megtudni vagy már rendelkezik UV pénzvizsgálóval. A második kategóriába tartozó bankjegyszámlálók nem csak a behelyezett összeget képes megszámlálni, hanem hamisítvány felismerő funkcióval is rendelkeznek, tehát, ha hamis bankjegyet érzékel, akkor jelez és megáll a számolásban.

Valószínűleg mondanunk sem kell, hogy a harmadik kategória, afféle csúcskategória, ami a legtöbb funkcióval rendelkezik! A harmadik kategóriába tartozó a bankjegyszámlálók nem csak meg tudják számolni a darabszámot, hanem az éppen számolt bankjegyet is képesek azonosítani, vagyis nem csak a darabszámot képesek megállapítani, hanem az értéket is. Ezen a bankjegyszámlálók jóval fejlettebb hamisítvány felismeréssel rendelkeznek, mint a korábban említett két kategóriába tartozók. Ha szeretne bankjegyszámlálót vásárolni, akkor látogasson el a banktechsafe.hu webáruházba és tekintse meg a termékeket!