Bauer Barbara könyvei megvásárolhatóak a book24.hu-n!

Bauer Barbara Etyeken nőtt fel, általános iskolába a Fejér megyei községben járt, később a budapesti Kaffka Margit Gimnáziumban érettségizett. Bauer a középiskolás évei alatt végzett egy diákújságíró szakot, majd a Kereskedelmi, Vendéglátó- és Idegenforgalmi Főiskola reklámmenedzsment szakán szerzett diplomát. A Berzseny Dániel Főiskola PR szakán, majd televíziós újságíró szakon végzett az ELTE – MTV posztgraduális képzésén, 1994 óta a MALÉV munkatársa.

Bauer Barbara könyvei megvásárolhatóak a book24.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a teljes könyvkínálatot ha önt is érdekelnék Bauer Barbara művei. 18 évet töltött a légitársaságnál légiutas-kísérőként, majd oktató-oktató légiutas-kísérőként is dolgozott.  Biztonsági és minőségbiztosítási tiszt, repülésbiztonsági oktató lett belőle. A légitársaságnál beiratkozott a Nemzetközi Repülőtér-biztonsági, Vészhelyzeti Reagálási Tervezési Menedzser (IATA), Senior Auditor (TÜV Rheinland) szakra, majd légiközlekedés-biztonsági tisztként kríziskommunikációt tanított a Rendőrtiszti Főiskolán. 2007 óta a MALÉV válságmenedzsere. Eközben az írás is része az életének: az Etyek TV alapító tagja, 10 éve közösségi televíziós szerkesztő. Szabadúszóként ír a Spuri magazinnak és a MALÉV szakmai folyóiratnak.

Hogy Bauer Barbarától nem áll távol a miszticizmus, akárcsak a magyarok sorsa, azt mi sem bizonyítja jobban, mint regényei. Az egyik misztikus elemekkel gazdagított, finoman hangolt regény egy apa és fia története a jelenben és a távoli múltban, mesékbe és legendákba burkolva játszódik. Négy élet története ez, amelyeket keresztutak és téveszmék kereszteznek a szakításról és az újraegyesülésről. A folytonosságról, az apáról fiúra, nemzedékről nemzedékre szálló örökségről szól. Amennyiben érdekelné Bauer Barbara valamelyik izgalmas könyve, keresse fel a book24.hu-t.