Borsa Brown letehetetlen könyvei

Azok, akik rajonganak az erotikus-romantikus témájú könyvekért, biztosan élvezettel fogják olvasni Borsa Brown könyveit. Az írónő könyvei szinte letehetetlenek, tökéletesen mutatja be a férfiak és nők viszonyát, miközben szövevényes történetet olvashat az olvasó és a szereplőkkel együtt izgulhat.

Borsa Brown könyvek a legkeresettebb művek közt vannak, ami többek közt az írónő zseniális történetmesélő képességének köszönhető. A szereplők annyira életszerű, kedvelhető karakterek, hogy az olvasó pillanatok alatt képes azonosulni velük. A könyvek azért is életszagúak, mert nem minden esetben következik be a happy end. A történetekben megjelenik a tragédia, a nehéz döntések, a hibákkal tele tűzdelt, ám mégis szépséges szerelem, amely még inkább realitást ad a történeteknek. Borsa Brown könyveit olvasva az is hamar egyértelművé válik, hogy az írónő nem hasra ütésszerűen ír, hanem minden egyes története mögött nagyon komoly kutató munka áll. Ennek köszönhetően az adott kultúrát, szokásokat minél reálisabban, alaposabban tudja bemutatni. A tényeket és a fikciót zseniális módon képes egymással vegyíteni, úgy, hogy a történet közben igazán izgalmas marad.

Sok olvasó szerint a híres Szürke ötven árnyalata vagy 365 nap meg sem közelítik az írónő olyan műveit, mint például az Arab sorozat. Ugyanakkor az írónőnek nem ez az egyetlen sorozata. Érdemes a Maffia, a Gyalázat és a Végzet sorozatokat is elolvasni, biztosak vagyunk benne, hogy élvezettel fogja olvasni ezeket a könyveket is. Az írónő rendkívül termékeny, hiszen sorra írja a jobbnál-jobb könyveket, melyek szinte mind a toplisták élére kerülnek. Ha szeretne Borsa Brown könyveket vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol az írónő összes kötetét megtalálja!