Belvárosi Orvosi Centrum – megoldja a húgyúti gondokat

Ugye, Ön sem szeretne prosztata- vagy hüvelygyulladást kapni? Ha Ön is szokatlan tüneteket észlel a nemi szervi-húgyúti területeken, akkor jól teszi, ha kivizsgáltatja magát. A számos szövődménnyel járható fertőzések ugyanis nem gyerekjátékok. A Belvárosi Orvosi Centrum teljesen diszkrét körülmények között végzi a vizsgálatokat, így szakértő orvosaink kezében teljesen biztonságban érezheti majd magát.

A mycoplasma, ureaplasma fertőzés tünetek igen sokrétűek lehetnek. Szerepüket olyan betegségek kialakulásában bizonyították vagy feltételezik, mint a húgycsőgyulladás, prosztatagyulladás, vagy nőknél a hüvelygyulladás, bakteriális vaginózis, kismedencei gyulladás. Terhesség esetén akár vetélést, koraszülést vagy gyermekágyi lázat is eredményezhet. Ha Ön sem szeretné megkockáztatni, hogy húgyúti betegségek, vesekövesség vagy szövődményképpen ízületi gyulladás lépjen fel Önnél, akkor végeztesse el a vizsgálatot, amely által kimutathatóvá válik a fertőzés. Mindezt pedig a lehető legdiszkrétebb, legkellemesebb légkörben a Belvárosi Orvosi Centrumban teheti meg. Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosaink a legnagyobb körültekintés és odafigyelés mellett végzik el a speciális tenyésztési eljárást vagy a genetikai alapú teszteket, amelyekre a fertőzés igazolásához szükség van.

Ne várjon hát tovább a fertőzés igazolásával! Ne hagyja, hogy az antibiotikumokkal hatékonyan kezelhető fertőzés megkeserítse életét, és szövődményeket okozzon Önnek! Vegye fel a kapcsolatot a Belvárosi Orvosi Centrummal a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 telefonszámok egyikén, és kérjen tőlünk időpontot! Ugyanezt megteheti az info@boc.hu e-mail címen vagy honlapunk, a www.belvarosiorvosicentrum.hu online felületén, ahol további információkat is kaphat a betegségről és a rendelőnkről is.