Mezoterápia – maradjon az Ön bőre is fiatal!

Szeretné időben elkezdeni a ráncok megelőzését? Okos döntés! Hiszen, mint általában, a fiatalság megőrzésénél is többet ér a megelőzés, mint a későbbi többnél több beavatkozás. És, hogy erre mi volna a legjobb mód? A mezoterápiás kezelés, melyet már bármelyik 18. életévét betöltött férfi és nő igénybe vehet, ha sokáig meg szeretné őrizni ifjúságát. Ha pedig mindezt valóban szakértő kezek által szeretné megvalósítani, akkor a Körúti Orvosi Centrumban a helye, ahol kiváló szakorvosok és jól képzett személyzet biztosítja az elégedettségét.

A mezoterápiás kezelés előnye abban rejlik, hogy egyenesen a bőrbe vagy a zsírszövetbe juttatjuk be a hyaluronsavat, a különböző gyógyszereket, homeopátiás szereket és a vitaminokat, melyek így közvetlenül fejthetik ki hatásukat. Mindezt pedig tovább segíti maga az injekciós eljárás, hiszen az apró tűszúrásokat a szervezet azonnal gyógyítaná, ezért serken a kollagén és az elasztin termelése. Ennek ellenére a mezoterápiás kezelés szinte teljesen fájdalommentesen kezeli az öregedő arc, nyak, dekoltázs és kéz bőrének ráncait. Fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Elhalványítja a pigmentfoltokat, de akár még a hajhullás, korpásodás és a fejbőr zsírosodása ellen is csodákra képes. Mindezt pedig könnyedén elérheti egy helyen, a Körúti Orvosi Centrumban. Mi tudjuk, hogy az esztétika és a fiatalos kinézet önbizalmunk alapja lehet.

Válassza hát a Körúti Orvosi Centrumot, amennyiben hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy a kinézetünk és fiatalos megjelenésünk nem lehet alku tárgya. Vegye kezébe idősödésének az irányítását egy korszerű kezelés, a mezoterápia által! Egyeztessen velünk időpontot számos elérhetőségünk egyikén: közvetlenül honlapunkon, a www.korutiorvosicentrum.hu-n, telefonon a +36 30 545 4159-es és a +36 30 647 0956-os számok egyikén vagy e-mailben az info@koc.hu cím segítségével!