Biztonságos tárhely szolgáltatás kedvező feltételekkel

Ha Ön is biztonságos webtárhely szolgáltatást keres, olyan céget, aki valóban törődik az ügyfelekkel és olyan ajánlatot tud biztosítani, ami minden szempontból megfelelő, akkor Önnek is nálunk a helye. Általunk egyaránt adottak a kedvező árak, a mindenre kiterjedő szolgáltatások és a tárhely mellé egyéb kapcsolódó elemek is, melyek által valóban teljes lesz a kép.

Vállalatunk több éves tapasztalattal rendelkezik és így pontosan tudja, hogy mi is az, ami a leginkább fontos a tárhely szolgáltatások esetén, mi mindent is kell biztosítani ahhoz, hogy teljes legyen a megelégedettség. Pontosan tudjuk, hogy ami egyik megrendelőnek megfelel az a másiknak már nem biztos, éppen ezért több tárhely csomagot is kialakítottunk. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza az igényeinek leginkább megfelelő összeállítást, ami lehet egy egészen egyszerű alap csomag vagy lehet már professzionálisabb extreme csomag is. Természetesen összeállíthat teljesen egyedi tárhely csomagot is, azaz szolgáltatásaink maximálisan testre-, egyedi igényekre szabhatóak.

Szolgáltatásaink között a tárhely mellett adott a fenntartott domainek száma korlátlan mennyiségben, az ftp csatlakozás, a nagy sávszélesség, a PHP használat, a Mysql adatbázisok száma, a korlátlan mysql méret, a korlátlan email postafiók méret, vírus és spam szűrés, az e-mail cím átirányítás, az egyéni hibaoldal, a korlátlan subdomain, a korlátlan adatforgalom, a webmail, valamint a rendkívül kedvező árak és a mindig elérhető, naprakész segítség.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal a tárhely szolgáltatás érdekében, válassza a színvonalas csomagokat és a kedvező árakat, az igényeinek leginkább megfelelő tárhely összeállítást, ami tökéletesen eleget tesz az elvárásainak! Látogasson el honlapunkra a bővebb információk érdekében és bízza profikra a munkát, döntsön úgy, hogy hosszútávon is maximálisan elégedett legyen!

Forrás: Tárhely