Cartoon network műsorújság online!

A Cartoon Network egy egész nap működő animációs rajzfilmcsatorna, amelyet az amerikai Turner Broadcasting System (Time Warner) kábeltelevíziós társaság sugároz, és a The Cartoon Network Inc. üzemelteti.

Cartoon network műsor elérhető teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran, ha ön is többet szeretne megtudni a műsorokról vagy megtekintené, hogy ma vagy a hétvégén milyen meséket nézhet majd a csatornán. Az Amerikai Egyesült Államokban 1992. október 3-án kezdte meg a sugárzást, és szinte azonnal átkerült Európába is. Azóta a világ legtöbb országában elérhető, van, ahol ez már az ország hivatalos nyelvén megy, de van, ahol csak angolul. A Cartoon Network ma is folyamatosan bővül. Az adó első éveiben csak klasszikus rajzfilmeket sugárzott, főleg a Hanna-Barberát és az MGM-et, de 1994-től a Space Ghost Coast to Coast című sorozatával saját karikatúra-produkciót indított, és megalakult a Cartoon Network Studios.

Ezután elindította a Cartoon Network Noods-ot későbbi eredeti sorozataival, például a Boci és Pipi, a Dexter’s Lab, a Pindúr Pandurok, Johnny Bravo, Ed, Edd és Eddy, és Jerry, Looney Tunes, Pecola, Chop Socky Chooks és sok más. Magyarországon 2018. október 14-től 4:3 képarányról 16:9 arányra váltották. A Cartoon Network csatorna olyan eredeti animációs sorozatokat tartalmaz, mint az Adventure Up! A Park Show, a Ben 10 sorozat, a Gumball csodálatos világa, az eredeti élőszereplős sorozat, a Gemers, az Incredible Crew vagy éppen a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában. Hanna-Barbera sorozatokat is vetít a mai napig. Ha megtekintené a cartoon network műsorát keresse fel a musor.tv-t, és itt megtekintheti az egész heti műsort ráadásul más rajzfilmcsatornák műsorait is megtekintheti majd, ha ide kattint. Weboldalunkon a korhatárokat is megtekintheti.