Cool tv a musor.tv-n

A Cool tv csatorna Magyarországon indult 2003. szeptember 15-én, azóta pedig hazánkba is közkedvelt lett a nézőközönség számára, méghozzá a legjobb, legszórakoztatóbb amerikai vígjáték sorozatoknak köszönhetően. Weboldalunkon, a musor.tv-n minden részletet megtudhat ezekről a sorozatokról.

A musor.tv weboldalon a Cool tv műsora teljes egészében megtekinthető, ráadásul nemcsak a mai műsor, hanem a teljes heti is, ezért előre kiválaszthatja majd, hogy milyen műsort nézne szívesen hétvégén a családjával. A Cool tv műsorán jobbnál jobb amerikai vígjáték sorozatokat kísérhet figyelemmel, ilyen például a Monk – A flúgos nyomozó, a Melissa és Joey, az Új csaj, valamint a Páratlan páros is, amiket kicsik és nagyok egyaránt garantáltan élvezni fognak. Weboldalunkon már napokkal előtte kiválaszthatja, hogy mit szeretne nézni hétvégén, hiszen itt az egész heti műsor elérhető lesz.

Weboldalunkon nemcsak Cool tv műsorait tekintheti meg, hanem más sportcsatornák, zenecsatornák, gasztronómiai csatornák és filmes csatornák műsorai is elérhetőek lesznek, ezért megéri  musor.tv weboldalra kattintani, hiszen itt bővebb leírásokat is olvashat egy-egy sorozatról, és megtudhatja, hogy egy sorozat hányadik évadnál és epizódjánál tart éppen. Weboldalunkon arra is van lehetősége, hogy megtudja, hogy egy sorozat korhatáros-e. Megéri benézni weboldalunkra, a musor.tv-re, hiszen itt már előre kiválaszthatja, hogy családjával milyen sorozatot nézne meg hétvégén, ráadásul a leírásoknak köszönhetően közelebbről is megismerheti a sorozatokat, mielőtt még megnézné őket. A Cool tv egy családi TV csatorna, amely főleg amerikai sorozatokat sugároz, méghozzá olyan sorozatokat, amelyeket az egész család élvezni fog. A rajzfilmektől kezdve, a krimi sorozatokon át, a premier filmekig a család minden tagja jól szórakozhat.