Cool tv műsora az interneten

A cool tv csatornát Magyarországon és Romániában is regisztrálták. 2006-ban a csatornán sugárzott a magyar történelmet gúnyosan és groteszk módon bemutató rajzfilm, és az e körüli botrányok és riportok eredményeként a televízió a várható büntetés miatt Erdélybe költözött, és műsorát papíron innen sugározta.

Cool tv műsor teljes egészében és teljesen ingyenesen elérhető a musor.tv weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és itt mindent megtalál ami a csatornával kapcsolatos. Az IKO Románia anyavállalata, az akkor a csatornát működtető IKO-MATÁV Média Holding Rt. 15% -os részesedéssel rendelkezett az RTL Klubot működtető társaságban, és további kilenc magyar nyelvű adót is üzemeltetett. A csatorna második márkanevére 2007. június 4-én került sor, a képernyő logójának színét fekete-fehérről fehérre változtatva négy új, saját gyártású műsort indítottak. 2010. augusztus 30-án 21.20-kor újabb képcsere történt, a képernyő logóját átalakították. Az eredeti kör alakú logó maradt, de a piros-fekete színek helyett a logó szürke-piros lett. Mindkét képet a KGB és Simon Says tervezte. 2011 júliusában a luxemburgi székhelyű RTL Csoport, több IKO-csatornával együtt megvásárolta a cool tv-t.

A Cool, a Film + és a Film + 2 2012. december 18-án váltott szélesvásznú képernyőre. 2014. december 1-jén 09:00 órától megkapta aktuális képét, és HD alapon sugárzott adásait teszt alapon is elkezdte sugározni. Az új logó hasonlóvá vált a 2010-ben hatályba lépett logóhoz, de a szürke betűk fehérek lettek, a logó pedig 3D-s. 2015. január 1-jétől hivatalosan megkezdődött a HD műsorszórás, és székhelye Luxemburg lett. 2015 márciusa óta az új székhely ellenére az RTL kábelcsatornái magyar korhatárokat alkalmaznak. Amennyiben többet tudna meg a csatornáról keresse fel a musor.tv-t.