Csomagolás könnyedén, avagy All In Packaging

A Nordtek Imexco Kft. a csomagolás terén verhetetlen, hiszen egy olyan nemzetközileg is elismert vállalatról van szó, ami biztosítja a professzionális csomagolóanyagok gyártását és beszerzését is ügyfelei számára. Cégünk kifejlesztett egy speciális rendszert, az All In Packaging online felületet ami biztosítja a kényelmes, gyors, egyszerű és biztonságos beszerzést, hogy így méginkább hatékony munkát tudjunk nyújtani megrendelőink számára.

Az All In Packaging online rendszer egyrészt termékkatalógusként működik, másrészt viszont webáruházként, ugyanis az internetes oldalon közvetlenül is megrendelhetőek termékeink kisebb és nagyobb mennyiségben is szükség szerint. A sokoldalú és közkedvelt All In Packaging rendszer segítségével adott a komfortos vásárlás, hiszen könnyedén megrendelheti a szükséges csomagolóanyagokat az interneten irodája kényelméből. Általunk egyetlen helyen válogathat megannyi gyártó több ezer minőségi termékéből.

A nagyszerű All In Packaging által egyszerűen juthat hozzá a legoptimálisabb csomagoláshoz termékei számára. Honlapunkon több ezer féle csomagolóanyagot biztosító kínálatunkból válogathat. Választékunkban megtalálhatóak a flakonok, a tégelyek, a kupakok, a tubusok, a szórófejek, a kartondobozok több kivitelezési formában és még sok más fajta csomagolás is. Mindemellett lehetőség van az egyedi csomagolás tervezésére és megvalósítására, tehát az egyedi ötletek teljes körű kivitelezésére.

Várja Önt is az All In Packaging rendszer ahol könnyű a beszerzés, de az értékesítés lehetősége is adott mindenki számára! Általunk a kis vevőktől kezdve a multinacionális cégekig bárkit elérhet, a csatlakozás pedig egyszerű, csupán a termék- és készletinformációit kell megosztania honlapunkon. Használja ki a hatékony All In Packaging előnyeit!