ECO-DISIN – legyen a cipőfertőtlenítés is környezetbarát!

Önnek is fontos a higiénia és a tisztaság? Szereti maradéktalanul tisztának tudni a használati tárgyait, és ezzel együtt a ruhaneműit és a lábbelijeit is? Tudta Ön, hogy az egyszerű mosással vagy áttörölgetéssel nem lehet elpusztítani az ezeken maradt baktériumokat? Amennyiben igen, akkor már biztosan érdeklődött a fertőtlenítő eljárások után. Az ECO-DISIN egy olyan fertőtlenítő eljárást kínál, amellyel a baktériumok 99,9%-a eltüntethető, ráadásul vegyszerek nélkül.

A cipő fertőtlenítés igencsak fontos, ha nem szeretnénk újra és újra bőr- vagy lábgombát, illetve egyéb fertőzéseket kapni. A sokat a lábunkon lévő, sterilizálatlan cipők ugyanis nagyon jó táptalajt jelentenek azoknak a mikroorganizmusoknak, amelyektől különféle betegségeket kaphatunk el. A mosás pedig itt nem elég, hiszen a legtöbb cipőt nem szabad magas hőmérsékleten kezelni. Persze használhatunk különféle vegyszereket, de ezek pedig vagy a mi egészségünket károsíthatják, vagy a környezetünkre lehetnek kártékony hatással. Az ECO-DISIN mindezt tudja, és szívén viseli az Ön és a bolygónk egészségét is, ezért olyan fertőtlenítő eljárást alkalmaz, amely nélkülözi a vizet és a kemikáliákat. A környezetbarát eljárással azonban elpusztíthatóak a baktériumok és más mikroorganizmusok közel 100%-a mindenfajta lábbeli külső és belső felületéről is.

Amennyiben tehát Önnek is fontosak lába egészsége, és mindeközben a környezetünket is szeretné megóvni, akkor válassza az ECO-DISIN cipőfertőtlenítő szolgáltatását! Legyen szó akár munkavédelmi cipőről, akár sima cipőről cégünk minden további nélkül sterilizálni fogja azt. Keressen fel hát minket még ma Győrött, a Bercsényi liget 26/b szám alatt, vagy érdeklődjön szolgáltatásainkról a fertotlenites@ecodisin.com, a titkarsag@ecodisin.com és az eva.szanto@ecodisin.com e-mail címek egyikén.