Minőségi molinó készítés olcsón!

A molinó egy kiváló reklámeszköz amely strapabíró és olcsóbb anyagra nyomtatható, így ez a legkedvezőbb árú reklámeszköz az összes közül. A molinóháló mindig a megrendelők igénye szerint gyűrűzhető, ezért könnyű felfüggeszteni is. Ha molinóját úgy szeretné felhelyezni, hogy az esztétikus legyen, akkor bátran hívja szakembereinket akik a segítségére sietnek majd.

Molinó készítés tehát kedvezményes áron elérhető a plakat-matrica.com weboldalon. A minimális rendelési összeg nálunk 5.000 ft + ÁFA, a megrendelt molinókat pedig akár 3-4 munkanapon belül át is veheti tőlünk. Amennyiben ön nem rendelkezik kész grafikával és nincsenek elképzelései sem, 3.000 Ft-ért mi ezt is elvégezzük ön helyett. Ezekkel a molinókkal bármilyen kívánt információt megoszthat a nagyvilággal, ezeket garantáltan rengeteg ember meglátja majd. Ha valamit reklámozni szeretne a molinóval, akkor használjon feltűnő színű szövegeket és képeket, amik felkelthetik a járókelők figyelmét. Molinóinkkal gyorsan, hatékonyan és ráadásul kedvező áron hirdethet.

Amennyiben 25 m2 feletti mennyiséget rendel, ingyenes lesz a méretre vágás, a szélek visszahajtásának hegesztése kültérre, illetve a ringlizés is 25-50 cm távolságú körben. Ami a molinó típusait illeti, fel tudunk ajánlani kültéri molinót, beltéri molinót, UV molinót, illetve Mesh hálót is. Ha a továbbiakban is szeretne a molinó készítésről olvasni, mindenképp érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, ahol minden szükséges információt megtalál.