Éjszakai immuntámogatás a nottevit.hu-n

A szövetek, szervek és sejtek együttes működése a test védelme érdekében fejleszti az immunrendszert. Az alvás közbeni különböző fertőzésekkel szembeni emberi immunválasszal, annak mechanizmusával, neuroimmun kölcsönhatásokkal, az alvás immunszabályozó hatásával, az alváshiánnyal és a citokinek alváshiányban betöltött szerepéről sokat hallattunk már.

Éjszakai immuntámogatás elérhető a nottevit.hu weboldalon a Nottevit Immuno Sleep termékkel, amely segít a pihentető alvásban és abban is, hogy éjszaka erősödjön az immunrendszer alvás közben. Kiderült, hogy az emberi immunrendszer és az alvást egyaránt összekapcsolódik és befolyásolják egymást. Az alváshiány miatt az élő test fogékony számos fertőző ágensre. Ennek eredményeként az emberi test immunrendszere megváltozik azáltal, hogy immunomodulátorokat szabadít fel a fertőzések hatására, amint arról a különböző kutatók beszámolták. A rossz alvási hálózatok többségének alapvető okai és mechanizmusai, valamint a gyulladásgátló modulátorok felszabadulása még mindig nem biztos. A jelenlegi helyzet javított alvási szokásokat igényel az immunrendszer hatékony életképessé tétele érdekében, ebben segít a nottevit immuno sleep.

Az alvás olyan fiziológiai folyamat, amely rekuperációs és szabályozási jellemzőket mutat. Az immunrendszer válaszát három fiziológiai esemény szabályozza: az ébrenlét, az NREM vagy lassú alvás, és a REM alvás. Különböző kórokozók folyamatosan támadják az élő szervezeteket és az immunrendszert. Az egészség megőrzésének képességét rosszul befolyásolja az alvás és a komfortérzet elvesztése. Az alvás iránti igényünk a megfigyeltek szerint a legtöbb betegség kockázatát is előidézi. Azonban mind az immunrendszer, mind az alvás rendkívül összetett. Tudjon meg többet ezekről a nottevit.hu weboldalon, ahol megrendelheti termékeinket.