.eu domain regisztráció – az európai jelenlétért

A .eu domain név azok számára készült, akik szeretnék vállalkozásukat, weboldalukat az Európai Unión belül erősíteni. Ilyen végződéssel csak azok hozhatnak lére domaint, akik rendelkeznek európai székhellyel.

A .eu domain név az Európai Unióban bejegyzett cégek, magánszemélyek, közintézmények és szervezetek számára elérhető. Ezzel a domain végződéssel növekedhet az online jelenlét, s az emberek azonosíthatják magukat uniós piacok szereplőiként vagy szervezetként. A .eu domain használatából előnyök is származnak. Például az ügyfelek tudni fogják, hogy a felkeresett oldalnak kötődése van az európai piachoz, mely abszolút jó pont. Emellett pedig .eu domain név megbízhatóságot tükröz az érdeklődők, ügyfelek számára, ráadásul a domain jogtalan felhasználás lehetőségét is csökkenti.

Egy .eu domain több ízben is jó választás, hiszen európai piacon jelen lenni nem kis teljesítmény, visszaigazolásként szolgál az érdeklődő közösségnek a weboldal képességeiről, teljesítményéről. Az awh.hu oldalon történő .eu domain nevek regisztrációja nem igazán különbözik a .hu domainek nyilvántartásba vételétől. Papírok nyomtatása, aláírása, scannelése nélkül, egyszerűen teljesen elektronikusan bejegyezhető a kiválasztott .eu domain, amennyiben a domain kereső ellenőrzése alatt átfutva elérhetőnek bizonyul. A regisztráció, átregisztráció, illetve a hosszabbítás díjszabása eltérő, de az awh.hu oldalon található árak évenként fizetendő összeget jelentenek. A .eu domain regisztrációja gyorsan történik, néhány perc alatt már igénybe is vehető a név. A domain név létrehozása során különleges karakterek is használhatók, csak a karakterek számára kell odafigyelni. Találják ki és hozzák létre néhány pillanat alatt a .eu domainjüket, hogy az uniós piacra bekerülve érhessenek el további online sikereket!