Exit the Room – szabadulószoba

Az Exit the Room szabadulószoba játékok megfelelnek családoknak, barátoknak és akár kollégáknak is. Tehát ha a munkahelyén szeretne jobb hangulatot kialakítani, akkor érdemes elmenni a kollégákkal egy szabadulószobába.

Az Exit the Room az ország legnagyobb szabaduló szobájával rendelkezik, tehát ha ön is szeretné kipróbálni a szabaduló szoba izgalmait, akkor itt a helye az exittheroom.hu weboldalon. A szabadulószoba lényege az aktivitás és a szórakozás, tehát ha ön is szeretne csapatjátékosként szórakozni, közben pedig használná a tudását és a gyorsaságát, akkor a szabaduló szobás játékok lehetnek az ön számára  a legmegfelelőbbek. Amennyiben kérdések merülnének fel a szabadulószobákkal kapcsolatban, vagy a csapatépítésről szeretne kérdezni, akkor nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@exittheroom.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 20 779 19 25 telefonszámot és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd.

A szabadulószobák előnyei

A szabadulószobák legnagyobb előnye, hogy egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhat majd, egy olyan élménnyel és tapasztalattal, amit soha nem felejt el, és amit elmesélhet még az unokáinak is. Ha ön is a kaland főszereplője szeretne lenni, akkor nem fogja megbánni, ha kipróbálja a szabadulószobát, hiszen olyan érzése lesz, mintha egy akciófilm kellős közepébe csöppent volna, ráadásul az ön feladata megírni a forgatókönyvet. Ha agytornára vágyik, és meg szeretné mozgatni elméjét, akkor is a szabadulószoba lehet a legjobb választás, hiszen itt végig feladványokat kell majd megoldania ahhoz, hogy kijuthasson a szobából. Bővebben a játékokról, a csapatépítésről és a szobákról az exittheroom.hu weboldalon olvashat, és itt megtekintheti majd az árakat is.