Musor.tv – Ne maradjon le a legjobb műsorokról!

Sokszor bosszankodott már azon, hogy lemaradt a kedvenc műsoráról. Az ilyen kellemetlenségek elkerülésére kínál megoldást a honlapunk. A honlapunkra látogatva, több mint 130 csatorna kínálat közül válogathat.

Http://musor.tv honlapjára kattintva akár az egész heti műsorunkat megtekintheti a műsorújságban. A műsorújságunkban megtalálja a kiemelt ajánlatainkat, a kedvenc csatornáit, és az ajánlásokat is. A műsorújságban megtalálhatja a sporteseményektől kezdve, az ismeretterjesztő csatornák pontos műsormenetét, melyet mindennap frissítünk. Szeretnénk külön felhívni a figyelmét az április végén induló új csatornára, a Humor+ -ra. Ezen a csatornán egésznapos sorozatpremiereket tekinthetünk meg. Az új humorcsatornánk megtekinthetjük a Életem értelme, Férjek gyöngye, Egy rém rendes család, Meldrum ház sorozatokat is, melyeknek a legelső részektől indul a vetítése. Továbbá a Simpson család rajongók figyelmébe is ajánlom a Tv2 csoport új csatornáját, hiszen hétfőtől csütörtökig minden este dupla részekkel megtekinthető. A Humor+ csatornával garantált a jó szórakozás. Hiszen a késő esti órákban a Lazíts, Kevin! és az Amerikai fater tizennegyedik évada látható, melyet Magyarországon még nem vetítettek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a www.musor.tv honlapjára, ahol mindig napra kész információval várjuk a kedves nézőinket. A musor.tv weboldala által pontosan informálóhat a kedvenc műsorainak az időpontjairól. Nézzen be hozzánk nap mint nap, hogy pontosan tájékozódjon az esetleges műsorváltozásokról. Mi garantáljuk a felhőtlen szórakozást az egész család részére! Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk a család aprajának és nagyjának egyaránt.