Fc Barcelona shop minden sportrajongónak

Az FC Barcelona sokrétegű klub: megközelítőleg 162000 taggal a világ második legnagyobb sportklubja. A Camp Nou birtokolja Európa legnagyobb futballstadionját, és egyetlen európai futballklubnak sincs nagyobb rajongói közössége.

A shop.eurobarca.hu webshop a hazai FC Barcelona shop, ahol legmenőbb termékekkel várja a gránátvörös-kék rajongókat. A katalánok számára az FC Barcelona a katalán nemzeti büszkeség egyik legfontosabb ikonja. Ez egyben az ellenállás jelképe is az elnyomással szemben, amelyet meg kellett tapasztalniuk, különösen a Franco-rezsim részéről. Az FC Barcelona 1899-es alapítása óta számos sikert tapasztalt: olyan sportsikerek, mint a Bajnokok Ligája megnyerése és öt kupa egy év alatt csak kettő a sok közül. A „Több mint egy klub” mottóval rendelkező klub értékeit 2006-ban határozták meg újra, amikor az FC Barcelona bejelentette elkötelezettségét az UNICEF iránt.

2006-ban a tagságok száma elérte a 150.000 -et. Ma az FC Barcelona a világ második legnagyobb sportklubja, és az UEFA rangsorának élén áll a Madrid előtt. A futball globális jelenség. Az FC Barcelona rajongóinak száma nemcsak Katalóniában, Spanyolországban és Európában nő, hanem a világ minden táján. Hivatalosan bejegyzett FC Barcelona rajongói klubok vannak szerte a világon. Az FC Barcelona, ​​amely az igazság és a szabadság védelmezőjének is tekinti magát, válaszolni akar a szurkolók lelkesedésére szerte a világon. Amennyiben FC Barcelona termékeket, ajándéktárgyakat rendelne nézzen be a shop.eurobarca.hu weboldalra.