Minőségi munka minőségi műköröm alapanyagokkal

A szép, ápolt, igényes manikűr elkészítéséhez minőségi kellékekre van szükség. A műköröm építésnek megvannak a meghatározott lépései, melyekhez minőségi alapanyagokat kell használni, hogy az eredmény valóban hosszantartó legyen!

Műköröm alapanyagok megvásárlása előtt érdemes utánajárni, hogy hogyan kell precízen műkörmöt építeni, milyen alapanyagokra van szükség. A műkörömépítésnek megvannak az adott szakaszai, melyek során különféle alapanyagokra van szükség. Az első és egyben legfontosabb szakasz az előkészítő szakasz, melynek elvégzése a biztosíték arra, hogy a műköröm tartós, a köröm pedig egészséges legyen. Ehhez olyan eszközökre van szükség, mint a fertőtlenítő, a bőrfeltoló vagy kaparó, a reszelő, a portalanító kefe, illetve az előkészítő folyadékok.  Ennek a szakasznak minden lépését alaposan el kell végezni, mivel ezek kihagyása később megbosszulja magát. Az építő szakaszban megkezdődik a munka oroszlán része. Ekkor történik a köröm megerősítése, amihez építőzselé használata szükséges. Ehhez célszerű zselés műkörömépítő ecsetet használni. Ezután következik a sablon felhelyezése és a zselé fixálása.

A formázó szakasz során a felépített műköröm formájának, egyenletes felületének kialakítása. Ehhez különféle erősségű reszelőkre van szükség. Ezt követően a díszítő szakaszban az alapra jön a színes zselé, továbbá egy utolsó áttetsző réteg felvitele. Ez az, ami az egyes rétegeket összefogja. A díszek felhelyezését követően nem szabad elfeledkezni a fedőfényről, illetve az ápoló szakaszról. Az egyes lépésekhez különféle alapanyagokra van szükség. Ha minőségi műköröm alapanyagokat szeretne vásárolni kedvezményes árakon, akkor látogasson el a marilynails.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot!