Felejtse el a prosztata megnagyobbodást, felejtse el a fájdalmat!

A televízióban látható reklámok által ma már a férfiak egyik legismertebb megbetegedése a prosztata megnagyobbodás, a benignus prosztata hiperplázia. Ez a betegség komoly vizelet ürítési problémákkal jár, de sajnos további veszélyeket is hordoz magában.

Ez a betegség a kor előrehaladtával, egyre gyakoribb elváltozás a férfiak esetében. Kialakulásában a hormonok által létrehozott változásoknak fontos szerepe van, de az orvosi szakirodalom szerint a pontos oka a mai napig is ismeretlen. A prosztata megnagyobbodás első panasza, hogy a megnagyobbodott prosztata a rajta keresztülhaladó húgycsövet annyira összenyomja, hogy az már a vizelet elfolyását akadályozza. Ez először csak vizelet indítási nehézségekkel jár, de gátolja a hólyag teljes kiürülését is.

A Prostafix egy olyan nagyszerű, természetes gyógynövény összetevőket tartalmazó készítmény, mely a prosztata megnagyobbodás esetén hatékony segítséget nyújthat. A szer tartalmazza az évszázadok óta ismert fűrészpálma termésének őrleményét, a csalánt, az ördög karmot, a kisvirágú füzikét, a vörösáfonyát és a cinket is. A Prostafix csomag nappali és éjszakai kapszulái optimális arányban adagolják a felsorolt összetevőket a férfi szervezet immunrendszere számára. A speciális körülmények között megőrölt, szárított gyógynövények a finom, rendkívül apró szemcseméretének köszönhetően gyors és egyben hatékony felszívódást tesznek lehetővé a felhasználók számára.

Amennyiben Ön is a Prostafix nappali és éjszakai tabletta mellett dönt, ha elege van már a prosztata megnagyobbodás okozta kellemetlenségekből, akkor biztos lehet benne, hogy szedésével a vizelési problémákat okozó tünetek enyhülnek, továbbá segít megszüntetni a húgyutak elzáródását, illetve csillapítani a fájdalmat okozó gyulladást és görcsöket!