Minden, ami a profi tetőfedéshez kell nálunk várja!

A Thermomaster webruház tulajdonképpen egy virtuális tüzép, amit a kereskedők csoportjaazért hozott létre, hogy már a tervezési fázisban is informálja termékeiről és hogy otthona kényelméből is könnyedén megrendelhesse az építkezéseikhez szükséges anyagokat, mint például a tetőfólia, illetve bármilyen más tetőkiegészítők és társaik. Ismerje meg kiváló minőségű termékeinket, a teljes körű szolgáltatáscsomagokat!

A diffúziós páraáteresztő tetőfólia és a páraáteresztő fólia hatalmas kínálat mellett várja, így ha tetőfelújításhoz, tetőcseréhez keresi a színvonalas termékeket, akkor nálunk a helye. A páraáteresztő tetőfóliákat új tető építéséhez ajánljuk leginkább. A Mastermax páraáteresztő fólia család tagjai rendkívüli szakítószilárdsággal és UV állósággal rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy megóvják a tetőt, illetve a cserepeket. Az általunk biztosított diffúziós páraáteresztő tetőfólia képessége szerint lehet párazáró-, párafékező tetőfólia, illetve páraáteresztő fólia, amíg hővisszaverő képessége szerint lehet hővisszaverő- és nem hővisszaverő tetőfólia.

A tetőkiegészítők között mindent megtalálhat, ami a tetőfedéshez kellhet, így ha mellettünk dönt, akkor nem kell egyik kereskedőtől a másikig járkálnia, kutatnia a termékek között, hiszen minden beszerezhet egyetlen helyen, otthonról. A tetőkiegészítők között kínálunk fésűs felső résszel kialakított rácsos PVC szellőzőelemet, ami cserepeknél megakadályozza, hogy a madarak bejussanak a fedés alá a cserépléc és a hullámok közötti résen, de biztosítunk rácsos kialakítású, átszellőző PVC léceket is és még sok más tetőkiegészítőt.

Keresse fel bátran webáruházunkat és válogasson a minőségi és egyben kedvező áron megrendelhető termékek sokasága között! Szakembereinkhez bármikor fordulhat kérdéseivel, így ha szeretne biztosra menni, mindenből a legjobbat keresi, akkor nálunk a helye!