Ferenczi épületgépészet – minőségi és megbízható termékek

Cégünk 1994 óta működik épületgépészeti termékek forgalmazásával. Kínálatunkban kizárólag nagy múltú, vezető európai fejlesztésekkel rendelkező, minőségi termékek rendelhetők meg, melyek minősége garantálja partnereink boldogságát.

Ferenczi épületgépészet várja önt is a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtekintheti a teljes termékpalettánkat, ahol megtalálhatja azokat a megoldásokat, amikre vágyik. Vásárlásainkat nagykereskedelmi logisztikai központunk végzi el, ami nagyban megkönnyíti piacképes árainkat. Vállalkozásunkban dolgozó kollégáink folyamatos szakmai fejlődését rendszeres képzésekkel segítjük folyamatosan. A sikeres anyagbeszerzést átfogó, széles választékot is magában foglaló raktárkészletünk biztosítja, melynek szállítását az ország egész területén vállaljuk mindenkinek. Parkolási lehetőség üzleteinknél mindig van, kollégáink szükség esetén segítenek a berakodásban is ha igényelné. Üzletünkben lehetősége van megismerni a legújabb technológiákat, videós anyagaink segítségével pedig betekintést nyerhet termékeink előkészületeibe. Több mint öt szerverterminál áll rendelkezésre, hogy gyorsan ki tudjuk szolgálni.

Egyedi ajánlatok készítését is vállaljuk egyedi árakkal. Keresse szakképzett kollégáinkat vagy küldjön üzenetet nekünk és felveheti velünk a kapcsolatot. A weboldalunkon megjelenített gyártók termékei a teljesség igénye nélkül elérhetőek. Szakképzett kollégáink három budapesti szaküzletben és bemutatóteremben segítenek a választásban minden kedves érdeklődőnek. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené teljes kínálatunkat nézzen be hozzánk a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalon, ahol mindent megtalál amire szüksége lehet.