Gabonatároló a lehető legjobb áron!

A gravetti a kivételes minőségre, a könnyű telepítésre, a tartósságra és a rugalmasságra összpontosít a gabonatároló megoldások teljes kínálatában, beleértve az összes típust. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Gabonatároló várja a gravetti.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát nézzen be hozzánk még ma és válassza ki azt a gabonatárolót amely minden igényének megfelel. A gravetti Magyarország egyik vezető mezőgazdasági gabonatárolóinak tervezője és gyártója, beleértve a kerek és téglalap alakú gabonatárolókat a tisztító-, szárító- és egyéb, kereskedelmi és gabonatároláshoz kapcsolódó berendezéseket. A gabonatároló ömlesztett anyagok tárolására szolgáló szerkezet. A gabonatárolókat a mezőgazdaságban erjesztett takarmány tárolására használják, nem tévesztendő össze más berendezésekkel amelyek más takarmány tárolására szolgálnak. A gabonatárolókat általában gabona, szén, cement, korom, faapríték, élelmiszertermékek és fűrészpor ömlesztett tárolására használják.

A gabonatárolók hengeres szerkezetek, jellemzően 10-90 láb (3-27 m) átmérőjűek és 30-275 láb (10-90 m) magasak, és vannak többféle méretben is- Sokféle anyagból készülhetnek. Fából készült rudakat, betonrudakat, öntött betont és acélpaneleket egyaránt használtak, és ezek költsége, tartóssága és légtömörsége eltérő. A gabonát, cementet és faaprítékot tároló gabonatárolókat jellemzően légcsúszdákkal vagy csigákkal rakják ki. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy miből is áll egy gabonatároló és többet tudna meg ezek céljáról, keresse fel bátran a gravetti.hu weboldalt és itt minden kérdésére választ kap a gabonatárolókkal kapcsolatban, csapatunk pedig minden kedves érdeklődőnek nagyon szívesem válaszol majd.