Festés, nem csak profiknak

Festeni egyszerűbb, mint azt az ember gondolná. Mindenkiben ott szunnyad a művész, csak felszínre kell hozni. Ha eddig ámulva tekintettél kedvenc művészed alkotásaira, akkor itt az ideje ecsetet ragadni és megfesteni a pontos mását!

Festés – Talán te is emlékszel az általános iskolai rajz órákra, amikor igyekeztél a fehér papírra egy képet alkotni, azonban a legtöbbször ez nem úgy sikerült, ahogy te elképzelted. Arról már nem is beszélve, hogy mindig volt valaki, akinek az alkotása sokkal jobban sikerült, mint amit te papírra tudtál festeni. Ismerős? Nem csoda, hogy aki mindezt megéli, annak egy életre elmegy a kedve a festéstől. Pedig a festés lényege az alkotás öröme. Sőt, ha hiszed, ha nem, te is képes lehetsz egy csodálatos kép elkészítésére. Ha szeretnéd felfedezni a benned rejlő művészt, ecsetet ragadni és kedvenc festőd képeit elkészíteni, akkor egy kis segítségre van szükséged, meg persze jó adag lelkesedésre!

Élményfestés

Az élményfestés valóban egy élmény. Persze, most gondolhatsz arra, hogy te utoljára általános iskolában ragadtál ecsetet, hogy fogsz akkor mégis egy remekművet alkotni? Az élményfestéshez ahogy már említettük, csak egy jó adag lelkesedésre lesz szükséged, minden más rendelkezésre áll. Tény, hogy az üres papír látványa elsőre ijesztő lehet, azonban profi instruktorok segítenek a festés alatt végig, így biztosan egy nagyszerű művet fogsz alkotni. A festés végén természetesen megtarthatod az elkészült művet, de akár oda is ajándékozhatod valakinek. A festés során átélheted milyen katartikus élmény ecsetvonásról-ecsetvonásra megalkotni a képet. Ha szeretnél részt venni az élményfestésben vagy valakinek ajándékozni, akkor bővebb információkért érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra!