FILMNOW a http://musor.tv műsor palettáján!

A Film Now, ami korábban a Digi Film nevet viselte a Digi Kft. tulajdonában áll. A csatorna megtalálható a DIGI, a PR-TELECOM és a Vidanet kínálatában is egyaránt. A Film Now is épp olyan prémium csatorna, mint például az HBO, tehát minőségi műsorokat nézhet majd a csatornán nap mint nap. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel weboldalunkat.

A http://musor.tv – FILMNOW csatorna műsora megtekinthető teljesen ingyenesen weboldalunkon, ezért kattintson ide bátran, hiszen bármikor megtekintheti a mai vagy akár a teljes heti Film Now csatorna műsort is, ráadásul azt is megtudhatja nálunk, hogy melyik filmet sugározzák HD felbontásban, és a korhatárokat is megtekintheti. A Film Now csatornán a mai napon olyan filmeket nézhet meg, mint az Én és én meg az Irén, az Életem nagy szerelme, vagy éppen a Sodródás. Ha ezeknek a leírásait szeretné megtekinteni, akkor weboldalunkon ezt is megteheti. A Film Now csatornahangja jelenleg Papucsek Vilmos, és Kocsis Mariann  mondja be a műsorok korhatárait. A Digi Film 2012. október 31-én indult útjára, és egészen 2013. február 28-ig díjtalanul elérhető volt minden egyes Digi előfizetőnek.

A csatorna 2018. június 27-én változtatta meg a nevét Digi Film-ről Film Now-ra. A Film Now csatorna többnyire a a Warner Bros, az NBC, valamint a Sony Pictures filmjeit sugározza, de előfordul néhány Paramount Pictures és Disney Pictures film is a csatornán. Amennyiben többet szeretne megtudni arról, hogy milyen filmeket láthat a csatornán, nem kell mást tennie mint benézni hozzánk és itt megtalálhatja a teljes csatornalistát méghozzá teljesen ingyenesen ezért megéri ide látogatni. A Film Now csatornán garantáltan  a legérdekesebb és legizgalmasabb filmeket nézheti majd meg minden héten. Weboldalunkon a filmek leírásait is egytől egyig elolvashatja majd.