Hajdu Puffertartály elérhető online

A puffertartály az energiatárolója a fűtési rendszereknek. Kiegyensúlyozza a hőtermelő és az idő szükségességét a kényelem biztosításának érdekében. A Hajdu PT 1000 ErP puffertartály nem szigetelt, zárt, melegvizes központi futtatással rendelkező rendszer. A kialakításuktól függően a gáz hőgenerátorként csatlakoztatható olajfűtésű futóművekhez, szilikon üzemanyaghoz, biomassza kazánokhoz, naprendszerekhez és hőszivattyúkhoz is egyaránt.

A https://netkazan.hu/ – Hajdu Puffertartály elérhető igazán kedvezményes áron ezért megéri benézni hozzánk ha ön is éppen minőségi, strapabíró és profi puffertartályt keres, hiszen nálunk raktárról szállíthatóak a puffertartályok, ezért néhány munkanap alatt meg is kaphatja azt, mivel nálunk villámgyors a kiszállítás, ráadásul minden puffertartályra garanciát is vállalunk. A HMV-hez közvetett tárolással csatlakoztatható, de egyes típusok közvetlenül is használhatják forró víz biztosítására. A Hajdu PT1000 ErP puffertartály nem tartalmaz belső tömítőfelületet, korrózióvédelemmel rendelkezik, így csak fito vízzel tölthető, tehát nem alkalmas melegvíz előállítására. A konténerek szigetelése max. 110 mm vastag habosított PS (grafit), a köpenye pedig műanyagból készült.

A szigetelés szerelhető, így eltávolíthatóak a művelet tárolási helyétől függően. A legnagyobb puffertartály egy 800-as méretű ajtón is bevihető, mert 79 cm csak átmérőjű. A Hajdu PT1000 ErP puffertartály nem szőtt szigeteléssel ajánlott, mert a tartály magas nyomású ellenállással rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon nehéz a tartály nyomása és mert kitűnő szigeteléssel rendelkezik. Ez a puffertartály ideális az alacsonyabb minőségű termékekhez is egyaránt. Ha még ennél is többet szeretne megtudni erről a puffertartályról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat.