Fogorvos Győr városában

Egészség, szaktudás, modern technológia, komplex egészségügy és humanista szemlélet. Ezek azok, amiket pácienseinknek a Dentys fogászati irodájában biztosítunk. Itt megtalálja hosszú távú partnerét a száj- és fogorvosi megbetegedések megelőzésében, valamint professzionális és fájdalommentes kezelésekben és egészségének védelmében. Szakértelmünkkel és orvosi elkötelezettségünkkel a fogak egészségéért dolgozunk.

Fogorvos Győr közelében elérhető kedvezményes árakkal és profi csapattal a dentys.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is megbízható fogorvost keres. A fogász, vagy parodontológus, szóbeli és arcesztétikai kezeléseink előtt részletes betegértékelést végez, és a felmerülő problémákra több lépcsőzetes kezelési tervet biztosít. Különböző alternatívákat dolgozunk ki, amelyek megfelelnek az igényeinek és elvárásainak. Válasszon egyet közülük, a száj és a fogak egészsége pedig garantált. Szakembereink a legmodernebb fogtechnikai berendezésekkel dolgoznak így garantálhatjuk, hogy a konzultációt megfelelő fogorvosi kezelés követi majd. Az első konzultációnál a kezelés előtt megvizsgáljuk a szájüreg és a fogak körülményeit. Szükség esetén panorámás vagy digitális röntgenképet fogunk készíteni.

A komplex értékelés során teljes körű áttekintést kap a fogak állapotáról, valamint a felmerülő vagy meglévő betegségekről. Miután elemezte a képeket az Ön személyes igényeinek és elvárásainak megfelelően, elkészítjük kezelési tervünket egy ehhez csatolt írásos idézettel. Bonyolult kezelésekhez, a személyes igények és elvárások teljesítése érdekében különböző alternatív kezelési terveket készítünk. További információkat és részleteket a dentys.hu weboldalon talál, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti.