Bervina Kft – Folyamatos fejlesztés az önök szolgálatára

A Bervina mindig is sokrétű cég volt. Fogaskerekek, tengelykapcsolók és rögzítőgyűrűk fogazott kialakítását tervezzük, mindig szem előtt tartva a vásárlók speciális igényeit.A Bervina Kft. mind a három terméket a világ bármely részére szállítja ha szükség van rá. A különleges fogasszíjak tervezése egy érdekes feladat, és nem is vállal minden cég ilyesmit. A Bervina termékeit nem csak kizárólag Magyarországon, de a régióban is előállítja.

Fordulj hozzánk ide kattintva és mindent megtudhatsz majd a Bervina minőségi termékeiről, ráadásul nálunk rendelésre is lesz lehetőség amit néhány kattintással megtehet és ha minket választ, akkor villámgyors kiszállítást biztosítunk majd. Ha valaki megkérdezi, hogy a Bervina sikerének titkát hogy lehet összefoglalni, akkor a válasz az lenne: hogy folyamatos innovációt biztosítunk, és képesek vagyunk nagyon egyedi vevői igényeket is kiszolgálni, akkor is, ha csak egy vagy két darab a megrendelés.Csapatunk igazán nagyon rugalmas, mert technológiánk lehetővé teszi számunkra,hogy 30 percen belül cseréljünk szerszámot és váltsunk át egy új termékre.

A tömegtermelésre szakosodott vállalatok számára ez nagyon hosszú időbe telik, mivel termelésük hónapokra előre megy. Vásárlóink ​​szeretnek minket, mert nagyon jó minőségben dolgozunk. Mivel az innováció kulcsfontosságú számunkra, energia- és erőforrásaink nagy részét a technológia fejlesztésére használjuk fel. Mindig a szűk és speciális piaci szegmensünk élvonalában vagyunk és a Bervina már globalizálódik is. Ügyfeleket sikerült már találni az Egyesült Államokban,Brazíliában, Svédországban, Németországban, Chilében, Svájcban, Szingapúrban,Thaiföldön, Tajvanban, Indiában, Venezuelában, a Cseh Köztársaságban,Romániában, Azerbajdzsánban, valamint Malajziában is.