Kenőanyagok 2T beszerezhető kedvezményesen

Kenőanyagok 4T kínálatunk hatalmas vannak szintetikus, fél szintetikus, ásványi, és kerti kisgépeknek készült kenőanyagok is méghozzá igen jó áron, ezért ne habozzon, ha nem szeretne túl sokat kenőanyagra költeni, akkor itt a helye nálunk és nem fog csalódni a minőségben sem.

Kenőanyagok 2T alkatrészekhez elérhető nagyon alacsony nálunk, ezért nézzen be hozzánk és rendeljen néhány kattintással anélkül, hogy sorban kéne állnia az alkatrész üzletben. A Repsol 2T Scooter 1 literes motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz. Különösen ajánlott a kétütemű robogók számára. Tökéletes védelmet nyújt, és ezért hosszú élettartamot biztosít a kétütemű, nagy igénybevételnek kitett (nagy sebességű, nagy terhelésű) expozíciónak. A motorolaj füstmentes működést biztosít és ezáltal megóvja a környezetet. Csökkenti a motor zaját. Kiváló termikus stabilitással és jelentős oxidációs tartalékkal rendelkezik. A motor teljesítménye kissé megnöveli. Kiváló védelmet nyújt a motor alkatrészek számára. Tökéletesen illeszkedik az üzemanyaghoz, és hosszú leállások után sem csúszik ki.

A Mannol 2 Takt Universal 1l-es kenőanyag kiváló minőségű ásványolaj alapú motorolaj, kétütemű, léghűtéses motorokhoz ajánlott, önkenő rendszerrel rendelkezik vagy közvetlenül az üzemanyaggal keverve is használható. Nagy kopásállóságot biztosít. Kövesse agyártó utasításait a keverési arányra vonatkozóan. A Castrol Power 1 Racing 2Tegy teljesen szintetikus motorolaj, amelyet a modern nagy teljesítményű kétütemű motorok követelményei alapján fejlesztettek ki. A rendkívül gyors égéslehetővé teszi a tuning motorok számára, hogy mindig csúcs teljesítményt érjenek el. A motor rendkívül érzékenyen reagál a gázadagolókra, és hamar felgyorsul. APower 1 Racing 2T minden nagy teljesítményű kétütemű motorral kompromisszumok nélkül használható.