Netkazan.hu – Saunier Duval Semiatek Condens 24

Ha önnek is vadonatúj kazánra lenne szüksége akkor ne habozzon, hozzánk forduljon, hiszen többezer márkás, minőségi kazánnal találhatja szembe magát, ráadásul ha tőlünk rendel akkor sorban sem kell majd állnia, hiszen csak néhány kattintásba kerül a rendelést, amit otthonról, a saját kanapéjáról is leadhat.

A http://www.netkazan.hu/saunier duval kedvezményes áron kapható, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha önnek is minőségi gázkazánra lenne szüksége, és ha tőlünk rendel,akkor csapatunk garantáltan villámgyors kiszállítást biztosít majd. A SaunierDuval Semiatek Condens 24 falra szerelhető kondenzátor kombi gázkazán egy ErP-készre szerelhető készülék, amely egyszerűen használható felületet biztosít a felhasználó számára. A C63 osztályozású Semiatek kazánok beépített időjárás-felügyelettel rendelkeznek. A Saunier Duval Semiatek Condens 24 fali kondenzációs kombi gázkazán a kondenzációs technológiája miatt rendkívül gazdaságos működést képes biztosítani a növekvő gázárakkal ellentétben.Javasoljuk a gázkazánt családi házak, teraszos házak, fűtés és melegvíz-ellátásához egyaránt!

A Saunier Duval SemiatekCondens 24 fali kondenzációs kombi gázkazán felhasználható a rejtett hőenergia felvételére a füstgázban. Költséghatékony működésének köszönhetően nem csak csökkenti az energiafelhasználást, hanem sokkal környezetbarátabb is! A SaunierDuval Semiatek Condens 24 nemcsak fűtésre alkalmas, hanem forró vízelőállításához is. A gázkazánnak digitális kijelzője van a készülék könnyű eléréséhez. A gázkazán IPX4D érintésvédelmi védelemmel rendelkezik, ezért nem javasoljuk a kád felett történő felszerelést! A gázkazánba be van építve a nagy hatékonyságú szivattyú, tágulási tartály, biztonsági szerelvények és időjárás-szabályozó is.