Forma 1 versenynaptár

Ha ön is szeretne egy folyamatosan frissülő, érdekes Forma1-es hírportált böngészni, akkor itt a helye nálunk a vezess.hu-n, hiszen itt mindent megtudhat majd ami a Forma 1-el kapcsolatos, vagyis kulisszatitkokat, részleteket, érdekes információkat és cikkeket olvashat mindenről, ami említésre méltó a sportág szempontjából. Bővebben erről a vezess.hu weboldalon olvashat majd.

Forma 1 versenynaptár elérhető a vezess.hu weboldalon, tehát ha ön is kíváncsi arra, hogy mely hétvégéken lesznek láthatók a futamok, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, és megtekintheti a teljes versenylistát a dátumokkal, a helyszínekkel és a pályák neveivel együtt. A vezess.hu weboldalon ezen kívül rengeteg érdekes cikket és friss híreket olvashat majd a száguldó cirkusz világáról, és betekintést nyerhet a csapatok és a pilóták életébe, valamint a legfrissebb pletykákat is mind megtalálja majd. Ha a legújabb átigazolási hírekre vágyik, akkor is itt a helye nálunk, például weboldalunkon arról is olvashat majd, hogy Ricciardo a Red Bull-tól a Renault-hoz igazol és a Renault pilótája lesz jövőre és a 2020-as szezonban is.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a száguldó cirkuszról, a Forma 1-es futamokról, a pilótákról és a csapatokról, nem kell mást tennie, mint felkeresni a vezess.hu weboldalt, hiszen itt arról is többet tudhat majd meg, hogy Raikkönen kap-e egy újabb évet a Ferraritól, vagy jövőre már nem lesz a Forma1-ben. Raikkönen szerint még döntött a Ferrari arról, hogy marasztalják, vagy a helyére ültetik Charles Leclerc-et, de az tény, hogy 2014-s visszatérése óta Raikkönen nem nyert futamot a Ferrarival. Dobogóra 22 alkalommal állatott. A finn pilóta bár szeretne maradni az istállónál, a döntés teljes mértékben a Ferrarié, akik még nem döntötték el, hogy frissítik csapatukat, vagy maradnak a megszokott Vettel-Raikkönen párosnál.