Green Autókölcsönző – ahol a megbízható járművek várnak Önre

Önnek is szüksége lenne egy megbízható járműre? Kisteherautó kellene az áruja szállításához, esetleg a költözködéshez? Mindehhez pedig természetesen ugye nem szeretne vásárolni egyet? A legjobb megoldás ebben az esetben a bérlés lesz. És tudja Ön, hogy honnan tudna megbízható járművet jó áron és jó feltételek mellett rendelni? Nem máshol, mint a Green Autókölcsönzőben, amely Budapesten várja az ügyfeleket.

A Green Autókölcsönző a legjobb feltételek mellett várja a kisteherautót, teherautót, hűtőautót, kisbuszt vagy személyi autót bérelni vágyókat. Innen Ön is kizárólag teljes mértékben karbantartott gépjárművekhez juthat, melyekkel nem lesz semmi problémája az út során. De ha végül mégis meghibásodás jelentkezne, akkor cégünk csereautót fog biztosítani az Ön számára. De ez még nem minden. A Green Autókölcsönzőnél számos más szolgáltatás is várja az ügyfeleket. Csak néhányat említve, nálunk lehetősége van sofőrt is kérni a bérelt jármű mellé, amely esetben Ön mentesül a kaució kifizetésétől is. Ezen felül pedig, ha szükséges, akkor tőlünk olcsóbban vásárolhatja meg az autópálya-matricát is. És, hogy ne tévedjen el az útja során, kedvezményesen adjuk Önnek bérbe a navigációt is, ahogy az emelőbékát vagy a rögzítőket is. Ettől jobb ajánlatokat máshol nehezen fog találni.

Amennyiben tehát Ön is megbízható cégtől bérelne megbízható járművet, akkor mindenképpen válassza a Green Autókölcsönző kifogástalan állapotban lévő járműveit. Ha szeretné megtekinteni gépparkunkat, akkor látogasson mihamarabb a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra! A kapcsolatot pedig ezt követően felveheti velünk a +36 30 229 4100-ás és a +36 30 229 4600-ás telefonszámokon vagy az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címen. Személyesen megtalál minket Budapesten, a Pesti út 4. sz. alatt.