Minőségi hűtősapka kapható

A hűtősapka lezárja a hűtőrendszert és itt a folyadékot lehet pótolni ha esetleg gond adódik útközben mert előfordulhat, hogy felforr a hűtőfolyadék. A hűtősapka egy olyan bajonettzáras kupak, ami szelepekkel is rendelkezik. Bővebben ezekről az alkatreszek.hu weboldalon olvashat, és itt megtalálhatja saját autómárkájához és típusához készült hűtősapkát is.

Minőségi hűtősapka kapható minden autómárkához igen alacsony áron csakis az alkatreszek.hu weboldalon. Ha a hűtősapka szelepei meghibásodnak, akkor ez komoly problémát jelenthet, hiszen ennek is az lehet a vége, hogy felforr a hűtőfolyadék. A hűtősapka két szelepből áll, az egyik lefelé nyílik abban az esetben ha kicsi a nyomás a másik pedig felfelé nyílik ha nagyobb a nyomás. Olyan hűtősapkák is léteznek, amelyeknél a rugó nem tartja alaphelyzetben zárva a kisebbik szelepet, ezért egészen addig atmoszferikus nyomás lesz a hűtőben míg meg nem indul a gőzképződés. Ilyenkor a kiáramló gőz a szelepeket is magával rántja, az pedig lezár. A hűtősapka levételével nagyon vigyázni kell, ezért erre érdemes kiemelten odafigyelni.

Amennyiben még több információt szeretne olvasni a hűtősapkákról vagy bővebb leírást olvasna ezekről csak látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, és itt megtalálhatja a teljes hűtősapka kínálatot is a képekkel és az árakkal együtt. Ha kérdések merülnének fel a hűtősapkákkal kapcsolatban, önnek csak annyi teendője van hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 62 468 444 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@kovacsauto.hu e-mail címre és segítőkész csapatunk azonnal visszajelez majd, így ön minden kérdésére választ kap. Weboldalunkon egy szűrőt is találhat, amelynek segítségével leszűkítheti a kört saját autómárkájára.