Greenautokolcsonzo.hu – kedvező árú kisteherautó bérlés

Béreljen rendkívül kedvező áron, jó műszaki állapotban lévő kisteherautót, hűtőautót, kisbuszt vagy személygépkocsit, a Green Truck Hungary Kft.-től.

A greenautokolcsonzo.hu oldalon lehetősége van kisteherautó bérlésére, mely kiváló szolgálatot fog tenni, például a költözködése során, esetleg ha vállalkozásának szüksége lenne rá, áruszállításra is kiválóan alkalmas. Ezzel a kölcsönzéssel bármilyen kisebb fuvarozást megoldhat. B kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek, többféle méretben elérhetőek és kifogástalan állapotban vannak. Nálunk hűtőautók igénylésére is lehetőség van. Ezeknek a bérlését, nem csak éttermek és cukrászdák számára ajánljuk, hanem esküvők és szabadtéri rendezvények ételeinek szállításához, vagy disznóvágások idejére is. Állóhűtéses funkciójú hűtőautóinkkal, parkoláskor is biztonságban tárolhatja az ételeket.

Emelőhátfalas kisteherautóinkat ajánljuk azok számára, akik sérülékeny, illetve törékeny árut szeretnének szállítani, és még egy szűk raktárban vagy pincében kell megoldani a rakodásukat. Ezekre a járművekre könnyen pakolhatunk. A kényesebb rakományokat is biztonságosabban fuvarozhatjuk, mint a hagyományos furgonokkal. Kisbuszaink is ügyfeleink rendelkezésére állnak, ha többen szeretnének egyszerre utazni, és nincs elég hely a személyautójukban az utasok és a csomagok számára sem. Ezek 9 személy és csomagjaik szállítására kiválóan alkalmasak. Ha ritkábban van szükségünk személyautóra, érdemes egyet bérelni, mivel ezzel komoly kiadásokat megspórolhatunk, mint a szervizelés és regisztrálás költségei. A tőlünk kölcsönzött autók garantáltan üzemképesek, jó műszaki állapotúak, papírjaik rendezettek. Igénye szerint sofőrjeink, mindegyik jármű vezetésére szívesen állnak rendelkezésre.