www.greenautokolcsonzo.hu – színvonalas autóbérlés

Biztosan került már olyan helyzetbe, amikor nagyobb mennyiségű árut vagy költözéskor a bútorokat kellett elszállítani, illetve a barátokkal hosszabb útra szeretet volna menni, de egy személyautóban sehogyan sem tudtak elférni. A Green Truck Hungary Kft. ilyen esetekre nyújt megoldást a bérelhető járműveivel.

A http://www.greenautokolcsonzo.hu oldalon egy megbízható cégtől bérelhet hűtőautót, kisteherautót, emelőhátfalas kisteherautó, kisbuszt és teherautót. Autóink jó műszaki állapottal és rendezett papírokkal rendelkeznek. Áraink megfizethetőek, és hosszabb igénybevétel esetén, ezeket még kedvezőbben alakítjuk. Nálunk a bérlés gyors, feltételeink korrektek és akár még hétvégén is lehetőség van a kiválasztott gépjárművek kölcsönzésére. Bérelt autóinkhoz autópálya matricát fél áron biztosítunk, így Önnek kevesebb anyagi ráfordítást fog igényelni egy hosszabb út, és nem kell még a matrica megvásárlásával is az idejét pazarolnia. Ha nincs hová rakni saját autóját, a bérlési idő alatt, mi erre is megoldást nyújtunk, a zárt parkolóhelyünkkel.

Béreljen tőlünk kisteherautót, mely remek és praktikus szolgálatot fog tenni a költözködése során, esetleg ha vállalkozásának több árut kell elszállítania, arra is kiválóan alkalmas lesz. B kategóriás jogosítvánnyal vezethető kisteherautóink, többféle méretben elérhetőek. Műszaki állapotuk és papírjaik kifogástalanok. A hét minden napján a magánszemélyek és vállalkozások számára rendelkezésre állnak. Látogassa meg weboldalunkat, ismerkedjen meg kölcsönözhető járműveinkkel és kedvező árainkkal. Ha személyesen szeretné elintézni a bérlési folyamatot, jöjjön el telephelyünkre az 1173 Budapest, Pesti út 4.-es szám alá, illetve keressen meg bennünket telefonon a +36 30 229 4100-as számon.