Gyógygomba rendelése online!

A Chaga (Inonotus obliquus) egyfajta gomba, amely főleg nyírfákon terem Észak-Európában, Ázsiában, Kanadában és az Egyesült Államok északkeleti részén. A népi gyógyászatban használt Chaga hatalmas mennyiségben tartalmaz melanin pigmentet.

Gyógygomba kapható a gyogyvarazs.hu weboldalon méghozzá igen kedvező áron, ezért nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes gomba kínálatunkat amelyben találhat Chaga gombát is. Napfény hatására a gomba külseje mély fekete lesz, míg a belseje élénk narancssárga színű marad. A Chaga emellett az élő szervezetek közül a legmagasabb oxalátszintet (a vesekövekhez kapcsolódó vegyületet) tartalmazza. A Chagát sok név ismerik az egész világon. A gomba kemény textúrájú, szárítható és felhasználható Chaga tea, kivonatok vagy tinktúrák készítéséhez. Ritkábban a port kapszulákba csomagolják, étrend-kiegészítőként történő felhasználásra. Az alternatív orvoslásban úgy vélik, hogy a Chaga számos egészségügyi előnnyel jár. Közülük sokan úgy gondolják, hogy a Chaga küzd a gyulladásokkal, csökkenti a vércukorszintet, csökkenti a vérnyomást, enyhíti az ízületi gyulladást, sőt megakadályozza vagy lassítja a rák progresszióját.

A Chaga gazdag rostokban és nélkülözhetetlen tápanyagokban, beleértve a D-vitamint, a vasat, a magnéziumot, a káliumot, a mangánt és a kalciumot. A Chaga magas melanintartalma egyeseket arra késztetett, hogy megerősítse a bőrben természetesen megtalálható melanint, ezáltal megvédve őket a napkárosodástól, a bőrráktól, a ráncoktól és az öregedéstől. A melanin szintén erős antioxidáns, és minden étel közül az egyik legmagasabb oxigéngyök-abszorpciós képesség (ORAC) pontszámmal rendelkezik. Amennyiben többet tudna meg a chaga készítményeinkről, keresse fel a gyogyvarazs.hu weboldalt.