Ha albérletet keres, mi állunk rendelkezésére!

Ha egy szuper lakást keres egy szuper környéken, ha olyan lakbérbe akar költözni, ahol minden adott ahhoz, hogy a hétköznapok kényelmesen teljenek, akkor érdemes felkeresnie honlapunkat, ahol remek ajánlatokkal várjuk, ahol mindig megtalálhatja a fővárosban azokat a lakásokat, melyek biztosan megfelelnek az elvárásai számára.

Van kiadó ingatlanunk Budapesten a Hamvas utcában! A lakás Budapest XIX. kerületében található, kifejezetten közel az Europark bevásárló központoz, illetve a metró megálló feljáratához is mindössze csak két percnyire van, így a bevásárlás és a közlekedés már biztosan nem fog gondot okozni az Ön számára, ha mellettünk teszi le a voksát. Bár egy luxus szinten felszerelt lakásról van szó, ahol semmiben sem szenvedhet hiányt, az ár mégis kifejezetten kedvező, sőt ami nagyon fontos, hogy még a rezsi is alacsony, így nem kell attól tartania, hogy szuper lakást szervezett a Hamvas utcában, csak épp a számlákat képtelenség kifizetni.

A nagyszerű ingatlan három remek szobát, egy mesés konyhát, egy hangulatos nappalit, egy fürdőszobát egy és toalettet tartalmaz, avagy egy nagyobb család számára is ideális választás, valamint akár több diák részére is optimális lehet. Az első szobában megtalálható minden olyan alap bútor, mint az asztal, a szekrény, az ágy, de emellett még széf is van a szobában, számítógép monitorral, sőt még klíma is. A másik két szoba ugyancsak hasonló módon felszerelt, televízióval is ellátott helyiség. A konyha és a fürdő berendezése szintén mindent megtesz annak érdekében, hogy a bérlő maradéktalanul elégedett legyen.

Keresse fel honlapunkat és ismerje meg azt a kiadó lakást, ami a Hamvas utcában található, azt az albérletet, mely igazi otthont kínál, azt mely a diák éveket szebbé tudja varázsolni! Válassza a kedvező árakat és a mindennel felszerelt, tökéletes ingatlant!